Windows-skrivebordet: Hvordan Du Organiserer Det Riktig

Innholdsfortegnelse:

Windows-skrivebordet: Hvordan Du Organiserer Det Riktig
Windows-skrivebordet: Hvordan Du Organiserer Det Riktig

Video: Windows-skrivebordet: Hvordan Du Organiserer Det Riktig

Video: Windows-skrivebordet: Hvordan Du Organiserer Det Riktig
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Mars
Anonim

Hvis skrivebordet på din personlige datamaskin er rotete, er dette ikke bare stygt, men også upraktisk, siden det gjør det vanskelig å finne de nødvendige dokumentene.

Windows-skrivebordet: hvordan du organiserer det riktig
Windows-skrivebordet: hvordan du organiserer det riktig

Organisere arbeidsområdet ditt

Mapper, programmer, snarveier og mer tetter uunngåelig arbeidsområdet, og gjør søket etter det nødvendige dokumentet til smertefulle minner fra nøyaktig hvor du lagret det. Og noen ganger legger ikke brukeren merke til rotet på lenge. Når det er på tide å ordne opp de akkumulerte dokumentene, kommer det ofte en dumhet, hvordan man systematiserer alt som har samlet seg.

Selvfølgelig er idealet et alternativ der skrivebordet alltid er i eksemplarisk rekkefølge og under kontroll. Hvis dette ikke er tilfelle for deg, er det på tide å lære hvordan du organiserer skrivebordet ditt.

For å gjøre dette, gjør det til en regel å feste snarveier til oppgavelinjen i Windows og ikke duplisere dem på skrivebordet. Det er ganske praktisk, fordi du ikke trenger å lete med øynene etter ønsket ikon på skrivebordet. Og selve Windows-skrivebordet holder seg rent. Windows-oppgavelinjen fungerer igjen som en midlertidig lagring for alt du trenger, og viktigst av alt, alt er tilgjengelig. Som regel fjernes alt unødvendig raskere fra oppgavelinjen, og det tetter seg omtrent en gang i uken med aktiv bruk.

Verktøy for organisering av arbeidsområdet

Det er gratis verktøy der ute som hjelper deg med å organisere snarveier på skrivebordet, for eksempel gjerder. Gjerder er egnet for Windows-skrivebordet som en slags "innhegning" av visse områder der brukeren plasserer snarveier, og organiserer dem slik de vil. Installasjonsprosessen er standard og vil ikke forårsake vanskeligheter selv for uerfarne brukere. Det anbefales at du navngir de installerte "partisjonene" slik de vises på skrivebordet. Du kan flytte dem slik du vil. I hver slik partisjonssone kan dokumenter om et bestemt emne brettes. På denne måten kan du finne dokumentet du trenger mye raskere. Selv om noen brukere rapporterer periodiske krasjer av dette programmet, avhenger det til slutt av maskinvaren på datamaskinen din.

Det er andre måter å organisere Windows-skrivebordet på. For eksempel kan du legge et temabilde i en mappe med et bestemt sett med dokumenter. Da vil mini-ikonet vises i mappen, og det vil være lettere for deg å navigere i overflod, siden mappene på skrivebordet på grunn av bildet ikke virker de samme.

Bruk VeBest Icon Groups-programmet, som du kan legge til et ubegrenset antall praktiske og vakre paneler på skrivebordet ditt. Med deres hjelp kan du holde skrivebordet rent og ryddig og gi det et hyggelig utseende.

Anbefalt: