Hvilke Filbehandlere Er Der

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Filbehandlere Er Der
Hvilke Filbehandlere Er Der

Video: Hvilke Filbehandlere Er Der

Video: Hvilke Filbehandlere Er Der
Video: Популярные программные пакеты Linux версии 2021 года. 2024, Kan
Anonim

Det er et stort antall filbehandlere for forskjellige operativsystemer. Mange programmer av høy kvalitet for arbeid med filsystemet er skrevet for Windows - de skiller seg alle fra hverandre i funksjonalitet og prinsippet om å jobbe med windows.

Hvilke filbehandlere er der
Hvilke filbehandlere er der

Bruksanvisning

Trinn 1

File Manager er en programvare designet for praktisk og effektiv datahåndtering av harddisker. For å oppfylle dette formålet har filbehandlingsprogrammer et omfattende sett med passende verktøy for å jobbe med filer.

Steg 2

Hvis du er en uerfaren bruker og ikke har noen spesielle preferanser, bruk standard Windows-filbehandling - File Explorer. Dette er den såkalte navigasjonssjefen. For å starte den, klikk på programikonet på oppgavelinjen eller bruk hurtigtasten Win + E. I Explorer kan du utføre alle standardoperasjoner på filer, og i den nyeste versjonen for Windows 8 er det en innebygd forhåndsvisning av bilder, lyd / video, dokumenter, tekst. I de nyeste versjonene av Explorer kan du jobbe både med kataloger og mapper og med biblioteker - en slags samling av snarveier, lenker til visse kataloger og filer. Også i standardbehandleren er det et innebygd søk i filsystemet, et verktøy for montering av diskbilder og verktøy for å jobbe i systemet med administratorrettigheter.

Trinn 3

Bruk Total Commander hvis du er en strømbruker. Dette shareware-programmet lar deg jobbe i dobbeltrute-modus, tilpasse hurtigtaster, menyer og paneler, opprette faner og mer. Total Commander har en innebygd FTP-klient og et verktøy for å jobbe med arkiver. Du kan også installere et stort antall plugins, noe som utvider seerens funksjonalitet. Denne typen program inkluderer også Free Commander (har ikke en innebygd FTP-klient), muCommander (fungerer på de fleste operativsystemer), UnrealCommander (distribuert gratis). Prøv dem alle og velg den mest passende lederen for jobben din.

Trinn 4

Ta en titt på FAR Manger hvis du foretrekker den prøvde måten å jobbe med filsystemet på. Det er en konsollfilbehandling, hvis funksjonalitet utvides kraftig med plugins. Det er lite krevende for ressurser og har etablert seg blant brukerne som stabilt, pålitelig og funksjonelt. Du kan tilpasse fargevalget, sortere filer og til og med sjekke e-posten din.

Trinn 5

De som ønsker å legge til visuelle effekter i visningen av filer, bør henvende seg til NavScope-programmet, som representerer filsystemet i 3D. Denne manager er ikke designet for sofistikerte brukere, men det lar nybegynnere visuelt observere enheten og plasseringen av filer og kataloger. NavScope kan vise opptil 10 åpne mapper om gangen.

Anbefalt: