Hvordan Du Ruller Tilbake Systemet Om Dagen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Ruller Tilbake Systemet Om Dagen
Hvordan Du Ruller Tilbake Systemet Om Dagen

Video: Hvordan Du Ruller Tilbake Systemet Om Dagen

Video: Hvordan Du Ruller Tilbake Systemet Om Dagen
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Når du installerer nye programmer eller oppdaterer systemet, kan det oppstå visse problemer. Noen av dem er ubetydelige og lett å fjerne, mens andre krever tilbakestilling for å gjenopprette normal drift av datamaskinen - og returnerer systemet til sitt forrige nivå.

Hvordan du ruller tilbake systemet om dagen
Hvordan du ruller tilbake systemet om dagen

Bruksanvisning

Trinn 1

I Windows-operativsystemet er det mulig å gjenopprette en tidligere tilstand av systemet, men for denne ene vilkåret må være oppfylt - det er nødvendig å opprette sjekkpunkter i tide. Klikk på "Start" -knappen, og åpne deretter: "Alle programmer" - "Tilbehør" - "Systemverktøy" - "Systemgjenoppretting". I vinduet som åpnes, velg "Opprett et gjenopprettingspunkt" og klikk "Neste". Skriv inn navnet på gjenopprettingspunktet (hvilket som helst) og klikk på "Opprett" -knappen. Lukk vinduet ved å klikke "Lukk".

Steg 2

Du har opprettet et gjenopprettingspunkt. Nå, i tilfelle problemer etter installering av nye programmer eller oppdatering av systemet, kan du velge det opprettet gjenopprettingspunktet og rulle tilbake systemet til den dagen. For at du skal kunne rulle systemet tilbake hver dag, bør du opprette et nytt gjenopprettingspunkt hver dag.

Trinn 3

Windows oppretter også gjenopprettingspunkter automatisk, men dette skjer bare når du installerer programmer eller når du utfører andre handlinger som er farlige for systemet. Hvis du ikke installerer nye programmer og en gang en feil oppstår, fungerer ikke et forsøk på å gjenopprette på grunn av fravær av sjekkpunkter - de blir ganske enkelt ikke opprettet av operativsystemet. Hvis du går til menyen for gjenopprettingsverktøy, vil du se at de fleste dager ikke er i fet skrift. Dette betyr at det ikke er opprettet noen gjenopprettingspunkter for dem.

Trinn 4

Praksis viser at selv om det er gjenopprettingspunkter, er det langt fra alltid mulig å returnere systemet til sin forrige tilstand - etter at programmet er avsluttet og datamaskinen starter på nytt, vises en melding om at det ikke var mulig å gjenopprette systemtilstanden for den dagen. Derfor bør du ikke stole på gjenopprettingsverktøyet, det er mye mer pålitelig å installere et ekstra operativsystem på datamaskinen din (på en annen disk eller diskpartisjon). Uansett hva som skjer med hovedoperativsystemet, kan du alltid starte fra det andre. Dette vil lagre viktige data og rolig begynne å gjenopprette hoved OS.

Anbefalt: