Hvordan Skrive Et Plugin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Et Plugin
Hvordan Skrive Et Plugin

Video: Hvordan Skrive Et Plugin

Video: Hvordan Skrive Et Plugin
Video: Hvordan skrive Latex i wordpress 2024, September
Anonim

Plugins for Mozilla Firefox-nettleseren er skrevet ved hjelp av programmeringsspråket C ++. Slike tilleggsverktøy forbedrer nettleserens funksjonalitet betydelig, noe som gjør den mer tilpasset moderne internettressurser.

Hvordan skrive et plugin
Hvordan skrive et plugin

Nødvendig

et program for å skrive kode

Bruksanvisning

Trinn 1

Lær programmeringsspråket C ++ hvis du ikke allerede har gjort det. En lærebok av Ritchie og Kernighan er veldig egnet for dette. Det vil ta mye tid, og det er også ønskelig at det er en person i ditt miljø som kan forklare deg alle hovedpoengene med objektorientert og generalisert programmering.

Steg 2

Last ned og installer SDK-programmet (Software Development Kit) på datamaskinen din. Dette utviklingsverktøyet brukes når du skriver plugins for Mozilla Firefox-nettleseren. Skriv plugin-kode for Mozilla Firefox. Når du gjør det, trenger du kildekoden til nettleseren. Siden det er åpen kildekode, kan du bla gjennom det på internett. Vær oppmerksom på at det kan være annerledes for forskjellige operativsystemer.

Trinn 3

Når du har skrevet et Firefox-plugin, må du sjekke om det er feil. Lag et fullverdig installasjonsprogram fra kildekoden, og lagre dem sammen på en flyttbar stasjon for ikke å miste i fremtiden. Installer den i Mozilla Firefox-nettleseren, test den, og legg den om nødvendig ut på Internett slik at andre kan bruke den. Før det, sørg for å sjekke det for virus.

Trinn 4

Hvis det er noen endringer i Mozilla Firefox-nettleseren, for eksempel når en ny versjon slippes, sjekk riktigheten av plugin-modulen du har skrevet. Om nødvendig skriver du den om fra kilden du lagret, med tanke på endringene som ble gjort i arbeidet med Mozilla Firefox-programmet. Ikke distribuer skadelig kode med Mozilla Firefox-plugins, vær også forsiktig med å bruke tredjeparts nettlesertillegg, dette hjelper deg med å beskytte datamaskinen din og informasjonen du vanligvis jobber med på Internett.

Anbefalt: