Hvordan Feste En Base

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feste En Base
Hvordan Feste En Base

Video: Hvordan Feste En Base

Video: Hvordan Feste En Base
Video: Verksted tips, bonus episode - Hvordan feste hjul på sykkel 2024, Kan
Anonim

En database er en samling av data som er organisert i henhold til visse regler og ligger i datamaskinens minne. Den karakteriserer den nåværende tilstanden til et bestemt emneområde.

Hvordan feste en base
Hvordan feste en base

Nødvendig

  • - datamaskin;
  • - server;
  • - SQL-database.

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til SQL Server Management Studio for å legge ved databasen, gå deretter til Object Explorer og koble til MicrosoftSQL Server Database Engine-forekomst, utvid den. Ring kontekstmenyen på "Databaser" -noden. Klikk på "Fest" -kommandoen.

Steg 2

I dialogboksen "Legg ved databaser" klikker du på "Legg til" -knappen, velger i "Database files location" -vinduet ønsket disk der databasen ligger, utvider mappetreet for å søke og velger en fil i Mdf-format. Hvis du prøver å velge en allerede vedlagt base, vil det oppstå en feil. For å endre navnet, skriv det inn i vedlegg som-kolonnen i vedlegg databaser-vinduet.

Trinn 3

Endre eieren, om nødvendig når du legger ved databasen, for å gjøre dette, velg ønsket verdi i "Eier" -feltet. Hvis alt er klart for å koble databasen til serveren, klikker du på "OK" -knappen. Den nylig vedlagte databasen vil bare vises i databasenoden i nettleseren etter at du oppdaterer visningen. For å gjøre dette, klikk på objektleseren, gå til "View" -menyen, velg "Refresh" -kommandoen.

Trinn 4

Merk at alle datafiler må være tilgjengelige når du kobler databasen til serveren. Hvis datafilen har en annen bane fra den opprinnelig opprettet eller fra det siste vedlegget, spesifiserer du den nåværende banen til filen. Når du kobler en kryptert database til serveren for første gang, åpner du databasens hovednøkkel ved å kjøre kommandoen: OPEN MASTER KEY DECRYPTION BY PASSWORD = "Skriv inn passordet ditt".

Trinn 5

Slå på automatisk nøkkelkryptering. Hvis databasen er både skrivbar og lesbar, legger du til loggfilen et nytt sted. Oppbevar dem til basen blir sammen uten dem. Hvis databasen har en loggfil, og du ikke angir en ny plassering for den, vil operasjonen bruke den gamle plasseringen av filen.

Anbefalt: