Hvordan Aktivere Loggen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere Loggen
Hvordan Aktivere Loggen

Video: Hvordan Aktivere Loggen

Video: Hvordan Aktivere Loggen
Video: Hvordan slette loggen din 2024, Kan
Anonim

Logger (avledet fra den engelske loggboken) kalles vanligvis registreringer av loggen (protokollen) av hendelser opprettet av forskjellige applikasjoner i løpet av driften. Loggen er en tekstfil der hendelsen vises i en linje med tiden og litt tilleggsinformasjon.

Hvordan aktivere loggen
Hvordan aktivere loggen

Bruksanvisning

Trinn 1

Klikk på "Start" -knappen for å få frem hovedmenyen til systemet og skriv inn verdien cmd i søkefeltet for å starte aktivering av Windows-brannmurloggene (for Windows 7 og Windows Vista).

Steg 2

Kall hurtigmenyen til det funnet resultatet "Kommandoprompt" ved å høyreklikke og spesifisere kommandoen "Kjør som administrator" (for Windows 7 og Windows Vista).

Trinn 3

Skriv inn netsh-brannmursettlogging maxfilesize = 10240 i tekstboksen Kommandoprompt, og trykk Enter-funksjonstasten for å bekrefte kommandoen for å angi maksimal loggfilstørrelse (for Windows 7 og Windows Vista).

Trinn 4

Bruk verdien nettbrannmur satt loggforbindelser = aktiver i tekstboksen kommandolinjen for å aktivere tilkoblingslogging og trykk Enter for å bekrefte kommandoen (for Windows 7 og Windows Vista).

Trinn 5

Avslutt kommandolinjeverktøyet og start datamaskinen på nytt for å bruke de valgte endringene (for Windows 7 og Windows Vista).

Trinn 6

Utvid koblingen for konfigurasjon av informasjonslagersted i Exchange Server Administrator-delen for å utføre aktiveringslogging i Exchange Server 5.5, og gå til kategorien Generelt i programdialogboksen som åpnes.

Trinn 7

Merk av i feltet Aktiver meldingssporing og dobbeltklikk koblingen MTA Site Configuration for å aktivere MTA-filloggingsprosedyren.

Trinn 8

Gå til kategorien Generelt i applikasjonsdialogboksen som åpnes, og bruk avmerkingsboksen i Aktiver meldingssporingsfeltet.

Trinn 9

Dobbeltklikk på e-postkontakten for Internett for å åpne lenken og gå til fanen Internett-e-post i programdialogboksen som åpnes.

Trinn 10

Merk av i boksen Aktiver meldingssporing og klikk OK for å bruke de valgte endringene.

Anbefalt: