Hvor Skal Du Returnere En Bærbar PC For Reservedeler

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du Returnere En Bærbar PC For Reservedeler
Hvor Skal Du Returnere En Bærbar PC For Reservedeler

Video: Hvor Skal Du Returnere En Bærbar PC For Reservedeler

Video: Hvor Skal Du Returnere En Bærbar PC For Reservedeler
Video: Jeg vil gøre alt, hvad du tegner! Husarrest for alle ferie på grund af udfordringen! 2024, Kan
Anonim

Å kjøpe en ny bærbar PC gjør den gamle enheten unødvendig og samler støv unødvendig og tar plass i leiligheten. Det er likevel mulig å avhende en bærbar datamaskin med en fordel for deg selv ved å overlevere den til reservedeler.

Hvor skal du returnere en bærbar PC for reservedeler
Hvor skal du returnere en bærbar PC for reservedeler

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta deg tid til å demontere den bærbare datamaskinen, og prøv å selge den samlet hvis den er i orden. Det er spesielt bra hvis garantiperioden for enheten ennå ikke er utløpt. Prøv å ta den med til butikken der du kjøpte den. I følge loven må selgerne fullstendig tilbakebetale det brukte beløpet hvis det er grunn til å returnere den bærbare datamaskinen, for eksempel feil, eksterne feil osv.

Steg 2

Implementere maskinvare for bærbare datamaskiner til din fordel. Vær oppmerksom på de enhetene som fortsatt er etterspurt, selv når de er utdaterte, for eksempel strømforsyninger, harddisker, tastaturer og styreplater. Disse komponentene mislykkes ofte blant brukere av bærbare datamaskiner, noe som gjør det nødvendig å øyeblikkelig kjøpe deler til samme bærbare modell.

Trinn 3

Legg ut en annonse for salg av bærbare reservedeler på spesielle ressurser på Internett, på sosiale nettverk eller byavisannonser. Inntektene for et slikt salg vil være små, men det er fortsatt bedre enn å la den bærbare datamaskinen samle støv hjemme.

Trinn 4

Ta din bærbare eller bærbare datamaskin til en bruktbutikk eller gi den til en privat forhandler. Hvis du har alle nødvendige dokumenter, og delene fungerer som de skal, kan du med hell overlevere komponentene til enheten, etter å ha mottatt en viss sum penger for dette.

Trinn 5

Ta den bærbare datamaskinen til et verksted. Vanligvis kjøper private verksteder gjerne brukte bærbare datamaskiner og bærbare deler fra eiere, da de ofte har mangel på reservedeler. Du vil motta minst inntekt for dette, men du kan fortsatt kvitte deg med den gamle enheten.

Trinn 6

Presentere den bærbare datamaskinen til dine venner eller slektninger hvis de trenger denne enheten. Barn og alle de som ennå ikke har mestret en teknisk nyhet og ønsker å bli med i datateknologiens verden, vil alltid være fornøyd med en slik gave.

Anbefalt: