Hvordan Overføre En Brukerprofil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre En Brukerprofil
Hvordan Overføre En Brukerprofil

Video: Hvordan Overføre En Brukerprofil

Video: Hvordan Overføre En Brukerprofil
Video: Hvordan kjøpe digitalt frimerke på posten.no? 2024, Kan
Anonim

På store kontorer tar det lang tid å installere operativsystemet på datamaskiner. Imidlertid er det ikke så lang tid det tar å installere Windows som å konfigurere innstillinger for hver bruker. Videre er parametrene like, og i noen tilfeller helt identiske.

Hvordan overføre en brukerprofil
Hvordan overføre en brukerprofil

Bruksanvisning

Trinn 1

Utviklerne av Windows-operativsystemet la til muligheten for å kopiere og flytte brukerprofiler, og følgelig alle innstillinger for disse profilene. Gi nytt navn til standardbrukermappen.

Denne mappen ligger på systemstasjonen. Gå til systemstasjonen (som standard, stasjon C:). Og gå til mappen "Dokumenter og innstillinger". Dette er hvor "Standardbruker" -mappen skal være. Venstreklikk på denne mappen og velg "Gi nytt navn" i rullegardinlisten. Sett deretter et nytt navn på mappen.

Merk: "Standardbruker" -mappen er skjult, så du må først aktivere visning av skjulte filer og mapper.

Steg 2

Gi nytt navn til mappen med den gamle brukeren hvis profil du vil overføre. For å gjøre dette, gå til følgende bane "C: Dokumenter og innstillinger". Venstreklikk på navnet på den gamle profilen, velg "Gi nytt navn" og skriv inn mappenavnet: "Standard bruker".

Trinn 3

Opprett en ny Windows-bruker og logg inn med kontoen hans. I dette tilfellet vil alle innstillingene for den nye brukerprofilen bli hentet fra "Standardbruker" -mappen, og som du husker, måtte du flytte profilen til denne mappen. Merk: alle de ovennevnte handlingene må utføres fra administratorkontoen, og det skal ikke være den samme kontoen. posten hvis innstillinger du vil overføre.

Anbefalt: