Hvordan Oppdatere Dataprogrammer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Oppdatere Dataprogrammer
Hvordan Oppdatere Dataprogrammer

Video: Hvordan Oppdatere Dataprogrammer

Video: Hvordan Oppdatere Dataprogrammer
Video: Japanese Mixed Rice | Takikomi Gohan 2024, Kan
Anonim

Etter utgivelsen av et program fortsetter produsenten som regel å jobbe med det - tidligere ubemerkede feil elimineres, nye funksjoner blir lagt til og eksisterende evner forbedres. Etter hvert som forbedringer akkumuleres, gir produsenten ut nye versjoner av programmet som inneholder alle disse endringene. Hvis du har en grunnleggende versjon, kan du i de fleste tilfeller også oppgradere til nye versjoner.

Hvordan oppdatere dataprogrammer
Hvordan oppdatere dataprogrammer

Bruksanvisning

Trinn 1

Dra nytte av den automatiske oppdateringsfunksjonen over Internett - dette er den enkleste metoden mulig. Mange programmer er i stand til å gjøre dette alene og i innstillingene, er alternativet automatisk oppdatering aktivert som standard. For eksempel, i programmet for visning av nettsteder ("nettleser") Mozilla FireFox, ligger denne innstillingen i kategorien "Oppdateringer" i delen "Avansert" i vinduet, som åpnes via "Alternativer" -elementet i "Verktøy" delen av nettlesermenyen. For at dette programmet skal oppdateres automatisk, uten at du deltar, må det være en hake under feltet "Sjekk automatisk for oppdateringer for" i "FireFox Browser" -feltet og i "Last ned og installer oppdateringer automatisk" -feltet. I andre programmer kan denne prosessen være organisert annerledes - se i hjelpen til programmet for teksten "automatisk oppdatering".

Steg 2

Last ned den oppdaterte versjonen fra produsentens nettsted og kjør den resulterende filen hvis automatiske oppdateringer ikke er gitt i programmet. Det er mulig at for en normal oppdatering vil det være nødvendig å lukke programmet, angi lisenskoden, starte datamaskinen på nytt eller gjøre noe annet - du vil motta alle nødvendige instruksjoner fra selve programmet under drift. Programmet trenger ikke lastes ned via nettverket, det kan være en ny versjon på en optisk plate fra en butikk eller på en flash-stasjon fra en annen kilde.

Trinn 3

Kontakt programprodusenten hvis du har en servicekontrakt med dem. I dette tilfellet er det bedre å ikke oppdatere programvaren selv uten å informere selgeren av programvareproduktet (i det minste via telefon). Dette må gjøres, siden du kanskje ikke er klar over noen funksjoner i oppdateringsprosedyren, som små programvareleverandører ofte ikke dokumenterer. Som et resultat kan noe under oppdateringsprosessen gå galt slik du forventer, og det kan være problemer med selgers garantiforpliktelser.

Anbefalt: