Hvordan Kjøpe Programmet I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Programmet I
Hvordan Kjøpe Programmet I

Video: Hvordan Kjøpe Programmet I

Video: Hvordan Kjøpe Programmet I
Video: 193rd Knowledge Seekers Workshop - Thursday, October 12, 2017 2024, Kan
Anonim

Vanligvis koster kvalitetsprogramvare penger. For eksempel den kjente Adobe Photoshop og 3DMax, noe mer eller mindre kjent antivirus- eller 1C-regnskapsprogramvare. Når du kjøper et program, er det viktig at midlene når utviklerne, ellers mottas ikke aktiveringskoden som kreves for at applikasjonen skal fungere fullt ut.

Hvordan kjøpe programmet
Hvordan kjøpe programmet

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste måten å få programvaren på er fra en kjent databutikk i byen. Settet er en disk (flash-stasjon) med et program, en brukerhåndbok og en aktiveringskode som kreves for å aktivere alle funksjonene i programmet. Antivirus selges ofte på kontorer til internettleverandører til en redusert pris hvis du er en klient i selskapet eller skal bruke deres tjenestepakke. Det er nok å betale for den ettertraktede boksen med programmet og installere den i henhold til instruksjonene på datamaskinen.

Steg 2

Ofte er det ikke tid eller mulighet til å komme seg til butikken med programvaren. Da kan du alltid betale via Internett ved å laste ned en demo-versjon fra den offisielle nettsiden til programmet. Ved første lansering blir du bedt om å betale eller prøve applikasjonen i flere dager (eller et fast antall lanseringer). Som regel har slike programmer et element i "Registrering" -menyen, som vil inneholde en lenke til betalingsinstruksjoner.

Trinn 3

Gå til programnettstedet og les de aktuelle anbefalingene. Noen applikasjoner krever at du sender et spesielt nummer - datamaskin-ID, på grunnlag av hvilken nøkkelen genereres.

Trinn 4

Følg lenken for å gå til kjøpesiden, der du oppgir detaljer og betalingsdetaljer. Betal for søknaden i henhold til instruksjonene. Dette kan ofte gjøres på SMS eller kredittkort.

Trinn 5

Det er autoriserte nettbutikker som lar deg kjøpe ønsket programvareprodukt via grensesnittet. For å gjøre dette, plasser varen i handlekurven og betal for den via butikkgrensesnittet.

Anbefalt: