Hvordan Kjøpe En Ny Lenovo Ultrabook

Hvordan Kjøpe En Ny Lenovo Ultrabook
Hvordan Kjøpe En Ny Lenovo Ultrabook

Video: Hvordan Kjøpe En Ny Lenovo Ultrabook

Video: Hvordan Kjøpe En Ny Lenovo Ultrabook
Video: Lenovo ThinkPad T460 2024, Kan
Anonim

Lenovo ultrabooks er i stor etterspørsel blant kjøpere på grunn av deres slanke former og kraftige "stuffing". Du kan kjøpe en ny ultrabook-modell på en av flere måter.

Hvordan kjøpe en ny Lenovo Ultrabook
Hvordan kjøpe en ny Lenovo Ultrabook

Sommeren 2012 ble de nye Lenovo IdeaPad U310 og U410 ultrabooks offisielt solgt, som ble kunngjort på CES 2012 tilbake i januar. Disse produktene i U-serien er elegant designet, ekstremt tynne og lette, samtidig som de tilbyr anstendig ytelse til en rimelig pris. Interessant er at "utstoppingen" av modellene består av den siste nye generasjonen Intel Core-prosessorer, kjent for sin Ivy Bridge-arkitektur.

Nye ultrabooks kan allerede kjøpes i de største butikkene for husholdningsapparater: Eldorado, Media Markt, M. Video og mange andre. Det er nok å besøke salongen nærmest hjemmet ditt og spørre selgerne om de nye varene er i salg.

Du kan også kjøpe Lenovo ultrabooks i offisielle Lenovo-butikker, om enn til en høyere pris. De selger bare autentiske, sertifiserte modeller. Adressene til butikkene nærmest deg finner du på selskapets offisielle nettside.

Bestill den bærbare datamaskinen din fra en av nettbutikkene. Det er en praktisk måte å velge dem i henhold til forskjellige parametere. Bruk nettstedet market.yandex.ru. I søkefeltet skriver du inn navnet på ønsket bærbar datamodell eller bare Lenovo, og du vil for det første se all informasjon om ultrabook og dens viktigste egenskaper, og for det andre kundeanmeldelser og en liste over nettbutikker med de mest gunstige priser. Bare gå til nettstedet du ønsker og følg informasjonen som er beskrevet i seksjonene "Vilkår" og "Levering". Vanligvis gjøres et kjøp ved å bare klikke og legge til et element i den virtuelle handlekurven. Du kan betale for varene umiddelbart ved hjelp av virtuelle penger eller et bankkort, samt umiddelbart etter levering ved å overføre den nødvendige mengden penger til kurer eller representanter for postkontoret.

Anbefalt: