Fordeler Med LibreOffice Kontorpakke For Brukere

Fordeler Med LibreOffice Kontorpakke For Brukere
Fordeler Med LibreOffice Kontorpakke For Brukere

Video: Fordeler Med LibreOffice Kontorpakke For Brukere

Video: Fordeler Med LibreOffice Kontorpakke For Brukere
Video: LibreOffice Writer. Урок 7: Нумерация страниц 2024, Kan
Anonim

Hvis du trenger en kontorsuite for å jobbe eller studere, trenger du ikke bruke penger, prøv de gratis alternativene, fordi de beste ikke er dårligere enn, eller til og med overgå de annonserte betalte.

Fordelene med kontorsuiten LibreOffice
Fordelene med kontorsuiten LibreOffice

En av de gratis kontorsuitene som jeg trygt kan anbefale for bruk både på kontoret og hjemme, heter LibreOffice. Den inkluderer følgende programmer: Writer (teksteditor), Calc (tabelleditor), Impress (program for å lage presentasjoner), Draw (vektoreditor), Matematikk (formeleditor), Base (databasestyringssystem). Som du kan se, er programmene ganske nok til komfortabelt arbeid med forskjellige typer dokumenter.

Fordelene med denne programvaren, som jeg anser som viktige for brukerne, er som følger:

1. LibreOffice er helt gratis.

2. Evne til å jobbe med alle typer dokumenter som tilbys i betalte pakker.

3. Støtte for et stort antall språk.

4. Åpnet tilgang til kildekoden.

5. Alle programmer er ganske praktiske for nybegynnere. Selv om du nettopp har sett hvordan dine eldre kolleger jobber med forskjellige typer kontorprogrammer, vil du enkelt forstå hvordan du kan jobbe med LibreOffice.

6. Selv om det er gratis programvare, har LibreOffice-programvareproduktene teknisk støtte (levert av frivillige, inkludert svært erfarne brukere).

7. Overgangen til LibreOffice kan enkelt utføres fra andre kontorsuiter, fordi denne programvaren støtter de fleste typer filer som er klassifisert som kontor.

8. Hvis du ønsker det, kan du bruke den såkalte "bærbare" versjonen av kontorsuiten, som ikke krever installasjon.

9. Og sist men ikke minst, kan LibreOffice lastes ned for forskjellige operativsystemer, både etter familie og bitdybde.

Anbefalt: