Hvordan Installere Parktronic

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Parktronic
Hvordan Installere Parktronic

Video: Hvordan Installere Parktronic

Video: Hvordan Installere Parktronic
Video: Установка парктроника своими руками (parktronic installing) 2024, April
Anonim

Sikker reversering er en av prioriteringene for trafikksikkerhet og en garanti for å redusere antall ulykker. Parkeringsradar er hovedførerassistenten når du kjører bakover. Så hvordan kan du utstyre din firhjulede "venn" med denne smarte enheten?

Hvordan installere Parktronic
Hvordan installere Parktronic

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du installerer parkeringssensorene, må du bestemme hvilken type radar du vil ha. Parkeringssensorer kommer med og uten skjerm, og kun varsler om en hindring som nærmer seg med et pipesignal. Parkeringssensorer kan også deles inn, avhengig av antall sensorer, som varierer fra 2 til 8. Avhengig av antall sensorer, endres også prisen på radaren sammen med kompleksiteten i installasjonen.

Steg 2

Husk at parkeringssensorer kan installeres både foran (parkeringssensorer foran) og bakre støtfangere (bakre parkeringssensorer) på bilen. Foreløpig oppdager nesten all parktronic et hinder som ligger i en avstand på opptil 2 meter med ganske høy nøyaktighet.

Trinn 3

Avhengig av installasjonsmetode, er parkeringssensorer delt inn i stikkontakt og overhead. Innfelt sensorer er de vanligste i Russland. For å installere dem, bor det nødvendige antall hull i støtfangeren, som er valgt for å installere parkeringssensorene. Lag hullene med et spesialverktøy - en kutter som alltid er inkludert i parkeringssensorsettet.

Trinn 4

Når du installerer parkeringssensorene, fordeler du parkeringssensorene rundt støtfangerens omkrets på en slik måte at de er i like stor avstand fra hverandre. Dette er nødvendig slik at det under operasjonen av parkeringssensorene ikke er døde soner - soner der radaren "ikke ser" hindringer. Blinde flekker kan skade kjøretøyet ditt. Mortise parkeringssensorer har forseglede kontakter som lar deg koble fra og feste dem til ledningene. Dette forenkler installasjonen og mulig utskifting i tilfelle du fjerner og installerer støtfangeren.

Trinn 5

Etter at du har boret det nødvendige antall hull i bakre støtfanger, kobler du parkeringssensorene til ledningene som går til baklysene. Koble parkeringssensorene foran til bremselysledningene. Du kan også lage en ekstra knapp for å slå av parkeringsradaren foran, noe som er veldig praktisk i tilfelle et langt opphold i trafikkork.

Anbefalt: