Hvordan Legge Til RAM

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Til RAM
Hvordan Legge Til RAM

Video: Hvordan Legge Til RAM

Video: Hvordan Legge Til RAM
Video: Hvordan legge til eller fjerne idrettsgrener? 2024, Kan
Anonim

Mange av oss har tenkt på å oppgradere PC-en. Tilfeldig tilgangsminne oppstår i tankene til en av de første, som en representant for klassen til de viktigste elementene på PC-en. Vurder muligheten for å øke den.

Hvordan legge til RAM
Hvordan legge til RAM

Bruksanvisning

Trinn 1

For øyeblikket er det mange tilbud i butikkene for å kjøpe ferdige datamaskiner i forskjellige konfigurasjoner, avhengig av ytelse eller pris. Det er også tilpasningsalternativer. Men hva med RAM? Hvor mye trenger du, og kan du overdrive det?

Først bestemmer du for hvilket formål du vil oppgradere datamaskinens RAM. Ferdige konfigurasjoner ble som regel opprettet av en grunn, men med tanke på de mest optimaliserte alternativene for driften av maskinen som helhet. Basert på dette, bør du vurdere hvor mye du kan øke mengden RAM på datamaskinen din slik at den er mest effektiv. Selvfølgelig er global modernisering det mest effektive alternativet, men i dette tilfellet vurderer vi bare problemet med RAM.

Hvordan legge til RAM
Hvordan legge til RAM

Steg 2

Det antas at jo mer RAM, jo bedre. Ikke skynd deg med å svare på dette spørsmålet entydig. Tenk minneceller … vel, for eksempel i form av isbrett. Hvis du drikker isdrikke en gang i uken, vil et par kuber være nok for deg, og å kjøpe en ekstra form vil ikke endre noe. Men hvis du liker støyende selskaper med cocktailer, så vil det selvfølgelig være nyttig for deg. Det er det samme med RAM. Du vil føle forskjellen når du øker volumet, bare hvis forrige volum ikke var nok. Ellers vil ingen endringer forekomme. Hvis du spiller dataspill eller bruker noen programmer eller applikasjoner som krever høye systemkostnader, kan du for eksempel ta en 4-6 GB RAM for for eksempel en dual-core prosessor med gjennomsnittlig effekt. Det vil definitivt ikke være overflødig.

Som referanse vil jeg si at det er en lavere terskel for RAM i forhold til prosessorparametrene: for eksempel henholdsvis 512 MB for 1000 MHz og 1024 MB for 2000 MHz.

Prisene for det er lave, sannsynligvis vil en slik oppgradering ikke koste deg mer enn 2000-3000 rubler. Det er veldig demokratisk, og over tid har det ikke skjedd noen vesentlige endringer i forholdet mellom gjennomsnittsprisen og det optimale volumet.

Anbefalt: