Hvordan Sette Inn Mellomromstasten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Inn Mellomromstasten
Hvordan Sette Inn Mellomromstasten

Video: Hvordan Sette Inn Mellomromstasten

Video: Hvordan Sette Inn Mellomromstasten
Video: Hvordan sette inn en dør: Byggmakker 2024, Kan
Anonim

Moderne tastaturer blir mer og mer allsidige. Den samme modellen gjør en god jobb med spill og skriving. På den ene siden er dette bekvemmelighet, og på den andre siden er det et minus. Ta for eksempel øyeblikkene knyttet til tastenes følelse. En spiller trenger en stiv fiksering av knappene, en penarbeider trenger ikke denne egenskapen.

Hvordan sette inn mellomromstasten
Hvordan sette inn mellomromstasten

Nødvendig

  • Tastatur;
  • - to tynne skrutrekkere;
  • - Nøkkeltransformasjonsprogram;
  • - Key Remapper-program.

Bruksanvisning

Trinn 1

De viktigste tastene for spilleren er Shift, Ctrl og Space. På spilltastaturer er disse knappene uthevet i farger, og produsenter legger til et sett med ekstra overlegg. Hvordan setter du mellomromstasten hvis den ikke er i orden og tastaturet viser seg å være universelt? Bruk den enkleste måten. Bytt mellomromstasten med Ctrl + V. For å gjøre dette, klikk "Start" og deretter "Kjør". I vinduet som vises, skriver du inn charmap-kommandoen og velger 00A0-koden. Bare trykk velg og kopier deretter. Det er det, du kan sette inn mellomrom med Ctrl + V-tastekombinasjonen.

Steg 2

Tildel tastaturtastene på nytt ved hjelp av spesielle programmer. Ta på deg Key Remapper-programmet. Bruk den til å angi nye verdier for tastaturtaster og museknapper. Du trenger ikke å starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft. Bare tildel Shift som Enter, bytt museknappene. Endre tildelingen av standardkommandoene i spillet. Programmet slås på og av med F8-knappen.

Trinn 3

Endre nøkkelkartleggingen ved hjelp av Key Transformation-programvaren. Tilordne Ctrl eller Alt i stedet for den ødelagte nøkkelen. Bytt ut vanskelige hurtigtaster med en knapp, for eksempel, i stedet for den ofte brukte kombinasjonen i spill Ctrl + C, sett F2. Verktøyet er også nyttig ved at du kan tilordne opptil 130 tegn til samme tast.

Trinn 4

Husk forresten at generell rengjøring av tastaturet ved å trekke ut alle tastene kan ødelegge mellomromstasten. Den lange nøkkelen har en spesiell sperre som lett går i stykker hvis den håndteres uforsiktig. Hvis nøkkelen blir urolig etter rengjøring, må du reparere den med to tynne skrutrekkere. Trekk ut nøkkelen ved å ta tak i midtdelen. Prøv deretter å sette inn begge ender av sjakelen i bunnen av tastaturet. Plasser nøkkelen på plass og trykk på den til du hører et karakteristisk klikk.

Anbefalt: