Hvordan åpne Et Kodet Arkiv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Kodet Arkiv
Hvordan åpne Et Kodet Arkiv

Video: Hvordan åpne Et Kodet Arkiv

Video: Hvordan åpne Et Kodet Arkiv
Video: Hvor er vi, hvor skal vi og hvordan kommer vi dit? 2024, Kan
Anonim

Krypterte arkiver kan være av forskjellige typer: generelle kodede filer opprettet i forskjellige programmer; kopibeskyttet i PDF-format og andre. Hvis du kommer over denne typen filer, vet du ikke hva du skal gjøre med den, følg de spesielle instruksjonene.

Hvordan åpne et kodet arkiv
Hvordan åpne et kodet arkiv

Nødvendig

  • - Datamaskin;
  • - Internettilgang.

Bruksanvisning

Trinn 1

Høyreklikk på filen og velg Egenskaper fra hurtigmenyen som åpnes når du arbeider med Windows. Trykk Ctrl + museklikk eller høyreklikk bare på filen og velg "få informasjon" fra hurtigmenyen. Denne prosedyren er bare spesifikk for Mac OS. Egenskapene til denne delen må indikere hvilken type fil og programmer den kan åpnes med.

Steg 2

Velg programmet du vil åpne det kodede arkivet med. Hvis alt går greit, vil det åpne uten problemer. Hvis ikke, gå til neste trinn.

Trinn 3

Last ned og installer File Reader-applikasjonen, som kan åpne det kodede arkivet ditt. Hvis det ikke åpnes i dette programmet, er det stor sannsynlighet for at filen er skadet eller har for langt passord. Hvis alt fungerer bra, klarte du mest sannsynlig å gjenopprette et litt skadet arkiv og til og med knekke passordet, og nå fungerer det normalt.

Trinn 4

Hvis mulig, åpne filen på datamaskinen som det kodede arkivet opprinnelig ble opprettet fra. Hvis du ikke kan prøve å gjøre det på en annen datamaskin som kjører den samme programvaren. Hvis du i dette tilfellet ikke kan dekode filen, betyr det at den er skadet, eller filtypen er feil.

Trinn 5

Sjekk hele navnet på filen ved å høyreklikke på den. Velg delen "egenskaper" eller "få informasjon" i den. Når en fil får, endrer navn eller kopieres, er sjansen stor for at den kan ha mistet utvidelsen, eller den har endret seg på grunn av en skrivefeil. I dette tilfellet angir du ønsket utvidelse avhengig av filtype, lagre endringene.

Anbefalt: