Hvilket Program Som Skal "klippes" Av Videoen

Innholdsfortegnelse:

Hvilket Program Som Skal "klippes" Av Videoen
Hvilket Program Som Skal "klippes" Av Videoen

Video: Hvilket Program Som Skal "klippes" Av Videoen

Video: Hvilket Program Som Skal
Video: Как стричь ЖЕНСКИЕ СТРИЖКИ! Уроки! Женская стрижка БОБ КАРЕ ПИКСИ! Пошагово! 2024, April
Anonim

Å dele videofiler i separate deler er ikke så vanskelig som det kan virke som en nybegynner. Moderne programvare kommer til unnsetning. Det er mange programmer for å "klippe" video i dag, og alle kan velge den mest praktiske for seg selv.

Hvilket program
Hvilket program

Klipping av video er en av hovedfunksjonene til alle videoredigeringsprogrammer. Du kan kutte fragmenter fra videoer ved hjelp av hvilken som helst av følgende programvare.

Windows Movie Maker

Dette er et tidstestet program. Det passer selv for nybegynnere, siden grensesnittet er ganske enkelt og greit. Windows Movie Maker regnes som et redigeringsmiddel for hjemmebruk for allmennheten. Den lar deg laste ned videoer fra forskjellige kilder, klippe og lime inn individuelle fragmenter, lage forskjellige effekter, legge til titler osv. Hovedelementene i Movie Maker-vinduet er innholdsområdet, kortsiden og forhåndsvisningsvinduet.

VirtualDub

Mange brukere som ofte arbeider med video, foretrekker nettopp dette verktøyet. De setter pris på det for høy hastighet og lav CPU-utnyttelse. I tillegg utfører VirtualDub operasjoner uten komprimering, dvs. behandler lyd- og videostrømmer separat. Ved hjelp av dette programmet kan du "kutte" video, lime flere lydspor, omkode strømmen, bruke filtre. VirtualDub fungerer med et bredt utvalg av formater.

Sony Vegas Pro

En profesjonell videoredigerer som ved første øyekast kan virke skremmende for gjennomsnittsbrukeren. Dette programmet kan imidlertid også brukes til å trimme filer. Dialogboksen Sony Vegas Pro er delt i to deler, den ene inneholder arbeidsutkastet og den andre inneholder videoen fra galleriet. Karakteristiske trekk ved programmet er et stort utvalg av instrumenter, mange effekter, muligheten til å finjustere lyd og behandle filer med høy oppløsning.

Adobe Premiere Pro

En annen representant for profesjonell programvare, som kan være nyttig for fans av å jobbe med videoer. Programmet skaper alle forhold for videoredigering i henhold til dine preferanser: automatisk fargekorrigering, arbeid med strømmer fra flere kameraer, hundrevis av visuelle og lydeffekter. Og den integrerte Creative Cloud-tjenesten lar deg bruke en rekke tilleggsfunksjoner i Adobe Premiere Pro.

Corel VideoStudio Pro

Et program som gir mange muligheter for både master og vanlige brukere. Med Corel VideoStudio Pro kan du produsere både arbeidspresentasjoner og filmer i full lengde. Prosjekter blir raskt opprettet og like raskt behandlet. Programmet har mange visuelle effekter, lar deg brenne videoer til DVD- eller Blu-ray-plater.

Anbefalt: