Hvordan Velge Hodetelefoner Til Datamaskinen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Hodetelefoner Til Datamaskinen Din
Hvordan Velge Hodetelefoner Til Datamaskinen Din

Video: Hvordan Velge Hodetelefoner Til Datamaskinen Din

Video: Hvordan Velge Hodetelefoner Til Datamaskinen Din
Video: Hvordan velge hodetelefoner til trening? Elkjøp forklarer 2024, Kan
Anonim

For øyeblikket er det et stort utvalg av hodetelefoner til datamaskinen. Det finnes både konvensjonelle modeller og de som er spesialdesignet for forskjellige behov. Å velge de rette hodetelefonene for deg selv med så mange modeller er problematisk. Før du begynner å velge hodetelefoner, må du bestemme hvilken modell du trenger, hvorfor og hvilke hodetelefoner som vil være behagelige for deg.

Hvordan velge hodetelefoner til datamaskinen din
Hvordan velge hodetelefoner til datamaskinen din

Bruksanvisning

Trinn 1

Ofte er kjøpere oppmerksomme på følgende: frekvensområde, impedans, lydisolasjonsnivå, følsomhet og selvfølgelig bekvemmelighet.

Steg 2

Frekvensområde eller frekvensrespons (AFC) viser forholdet mellom lydens frekvens og lydstyrken og er et av de viktigste kriteriene for valg av hodetelefoner. Frekvensresponsen er avbildet i form av en kurve, og jo jevnere den er, jo renere er lyden.

Trinn 3

En annen viktig egenskap ved hodetelefoner er impedansen. Og det er ansvarlig for lydkildens kraft. Jo høyere motstand, desto kraftigere er kilden nødvendig. Når du velger hodetelefoner, for eksempel for en liten spiller, trenger du ikke å kjøpe modeller med høy impedans, ellers vil det være problemer med lydgjengivelse i form av uvanlig støy. Eventuelle hodetelefoner er egnet for en datamaskin.

Trinn 4

Følgende hodetelefonkarakteristikk påvirker maksimalt lydvolum. Dette er følsomheten, den er direkte proporsjonal med lydstyrken.

Trinn 5

Støyisolasjonsnivået til hodetelefonene bestemmes av designen. Lukkede hodetelefoner er bedre egnet i denne forbindelse, siden koppene er presset tett mot ørene og brukeren ikke hører lydene fra miljøet. Og i åpne hodetelefoner er lydisolasjonen halt.

Trinn 6

Bekvemmelighet. Denne parameteren er subjektiv. Noen liker hodetelefoner utstyrt med et justerbart hodebånd, noen liker lukkede vakuumhodetelefoner, og noen foretrekker kraftige, massive hodetelefoner fremfor alle andre. Kabellengden og dens design kan også være en av parametrene for bekvemmelighet.

Anbefalt: