Hvordan Velge En Uavbrutt Tjeneste

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Uavbrutt Tjeneste
Hvordan Velge En Uavbrutt Tjeneste

Video: Hvordan Velge En Uavbrutt Tjeneste

Video: Hvordan Velge En Uavbrutt Tjeneste
Video: Nokios 2019 - Sesjon 4B: Offentlig PaaS 2024, April
Anonim

For å sikre normal drift av datamaskinen din, samt sikkerheten til viktige datamaskindata, er det nødvendig å bruke en avbruddsfri strømforsyning til din PC, spesielt hvis det er plutselige endringer i strømforsyningsspenningen i ditt hjem eller område.

Avbruddsfri strømforsyning: hvordan velge?
Avbruddsfri strømforsyning: hvordan velge?

Moderne datateknologi utvikler seg til det bedre hvert år, men kraften når store grenser. Dette er spesielt merkbart i de regionene der kvaliteten på kommunikasjonen er relativt tilfredsstillende. Derfor har mange hjem et strømproblem. Og dette medfører igjen en kraftig avstengning av datamaskinen, da blir det tap av nødvendige data eller til og med en sammenbrudd av dyrt utstyr.

For å forhindre dette er det spesielle enheter, takket være hvilke du ikke kan bekymre deg når du bruker datamaskinen. Slike enheter inkluderer UPS. Dette er med andre ord en spesiell avbruddsfri strømforsyning for en datamaskin, en UPS er en avbruddsfri strømforsyning.

Typer av PC avbrutt strømforsyning

Uforstyrrede enheter er av forskjellige typer, så de ble delt inn i tre hovedgrupper.

UPS kan byttes - den enkleste og billigste modellen, perfekt for hjemme-PC-er. Slike avbruddsfrie strømforsyninger er ikke i stand til å stabilisere spenningen, hvorfra vi kan konkludere med at denne enheten er mer egnet for datamaskiner med lavt strømforbruk.

Linjeinteraktive avbruddsfrie strømforsyninger - slike modeller er inkludert i den midterste prisklassen. Oftest brukes denne typen avbruddsfri strømforsyning i LAN eller hjemme. I løpet av driften produserer denne modellen trinnvis spenningsstabilisering.

Industriell online UPS - den kraftigste UPS, utstyrt med dobbel spenningskonverteringsteknologi. Vi kan si at denne modellen tilhører den maksimale beskyttelsesklassen.

Hvordan velge riktig avbruddsfri strømforsyning for din PC

Når du velger en UPS, bør du stole på egenskaper som:

- utgangseffekt;

- batteritid;

- dimensjoner og utforming av enheten;

- pris.

Det er best å kjøpe UPS i de butikkene der produktgarantien er gitt i en periode på minst et år. Det er også verdt å merke seg at du også trenger å velge batterier for avbruddsfri strømforsyning, slik at kostnaden totalt kan være halvparten av den deklarerte.

For å velge den mest optimale enheten som passer for alle parametere, må du styres av forholdet: den nominelle belastningen multipliseres med 1, 2. For eksempel er datamaskinens totale strømforbruk 440 W, noe som betyr at minimumseffekt av UPS-en skal være omtrent 630 VA. Det vil si at strømmen til UPS må overstige datamaskinens kraft med 20-30%.

Anbefalt: