Hvordan Endre Videokodeken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Videokodeken
Hvordan Endre Videokodeken

Video: Hvordan Endre Videokodeken

Video: Hvordan Endre Videokodeken
Video: Jon og Håvard konkurrerer i norske dialekter | Praktisk info med Jon Almaas | discovery+ Norge 2024, Kan
Anonim

Opptakets videokodek endres slik at den senere er tilgjengelig for avspilling på forskjellige spillere. Spesielt gjelder dette mindre vanlige formater som ikke støttes av DVD-spillere.

Hvordan endre videokodeken
Hvordan endre videokodeken

Nødvendig

videokonverteringsprogram

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et omformerprogram som fungerer både med den originale utvidelsen av videoen din og koder til det formatet du trenger. Dette kan være Video Convert Master, Pinnacle Converter, Ulead Movie Factory og mange flere. De fleste av dem er betalt, og du må kjøpe en lisens for å bruke dem i sin helhet. Hvis det er en demo-versjon, vil den mest sannsynlig bare fungere med en del av filen. Det er også alternative gratisprogrammer, deres viktigste forskjeller i de støttede opptaksformatene.

Steg 2

Etter at du er kjent med valget av et videokonverteringsprogram, laster du ned installasjonsprogrammet til datamaskinen din, det er best å laste det ned fra de offisielle nettstedene til utviklerne for å forhindre inntrenging av ondsinnet kode og virus. Installer omformerprogramvaren på datamaskinen din, og følg instruksjonene i installasjonsmenyelementene nøye.

Trinn 3

Fullfør om nødvendig registreringen av programvareproduktet etter forhåndsvisning av arbeidet i demomodus. Når du betaler for en lisens online, følg adressen i nettleserfeltet og bruk det virtuelle tastaturet på skjermen.

Trinn 4

Angi lisensnøkkelen til programvareproduktet, og start deretter kodingen av videoen. Åpne filmen der du vil endre kodeken, fra Fil- eller Bla gjennom-menyen i programmet ditt.

Trinn 5

Legg det til kodelisten, og pass på at du spesifiserer de endelige parametrene riktig, siden du ikke kan endre dem etter at du har startet prosessen. Vent til slutten av konverteringsprosedyren, prøv å ikke laste datamaskinen med lanseringen av andre programmer eller spill. Sjekk om kodeken for det konverterte opptaket er endret, og bruk den slik du ønsker.

Anbefalt: