Hvordan Distribuere En Database Til SQL Server

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Distribuere En Database Til SQL Server
Hvordan Distribuere En Database Til SQL Server

Video: Hvordan Distribuere En Database Til SQL Server

Video: Hvordan Distribuere En Database Til SQL Server
Video: MS SQL Server 2019 | How to create Database, SQL Login and User 2024, April
Anonim

Å lage databaser ved hjelp av SQL Server Management Studio er en standardoperasjon og krever ikke en dyp forståelse av datamaskinressurser fra brukeren. I dette tilfellet vurderes SQL Server 2008 R2.

Hvordan distribuere en database til SQL Server
Hvordan distribuere en database til SQL Server

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble til den nødvendige forekomsten av SQL Database Engine i Object Explorer og utvid den nødvendige noden til den valgte forekomsten. Ring kontekstmenyen til "Database" -elementet ved å klikke på høyre museknapp og velg kommandoen "Opprett database". Skriv inn ønsket verdi for navnet på databasen som skal opprettes i linjen "Ny database" og bekreft anvendelsen av alle standardverdier.

Steg 2

Ikke prøv å endre innstillingen Bruk fulltekstindeksering, da denne innstillingen ikke kan endres og ikke er tilgjengelig. Bruk feltet med symbolet (…) for å endre navnet på eieren av databasen som opprettes, eller velg cellen som skal redigeres i tabellen "Databasefiler" for å endre verdiene til primærdataene og skriv inn ønsket verdi. Gå til "Parametere" -siden for å redigere sorteringskonfigurasjonen for den opprettede databasen og spesifisere de ønskede innstillingene i katalogen. Benytt anledningen til å endre den nødvendige gjenopprettingsmodellen eller rediger parametrene i selve databasen på samme side.

Trinn 3

Velg siden "Filgrupper" for å opprette en ny filgruppe og bruk alternativet "Legg til". Angi de ønskede verdiene for hver gruppe som er lagt til i de aktuelle feltene, og gå til siden "Avanserte egenskaper" for å kunne legge til en ikke-eksisterende egenskap i den nylig opprettede databasen. Angi ønsket verdi for navnet på den tilførte egenskapen i kolonnen Navn, og skriv en kort beskrivelse av den opprettede databasen i Verdikolonnen, slik at du raskt kan identifisere databasen som skal distribueres. nødvendig database i SQL Server Management Studio ved å klikke OK.

Anbefalt: