Hvordan Blokkere Informator

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Blokkere Informator
Hvordan Blokkere Informator

Video: Hvordan Blokkere Informator

Video: Hvordan Blokkere Informator
Video: Hvordan bytte EGR ventil VW/Audi (Mitsubishi): 2.0 TDI 16v Pumpedyse 2024, Kan
Anonim

Dessverre er det ganske vanskelig å forhindre at det vises et informasjonsbanner. Men samtidig er det veldig enkelt å kvitte seg med et virus som allerede har kommet inn i operativsystemet ditt.

Hvordan blokkere informator
Hvordan blokkere informator

Nødvendig

Dr. Web Cureit

Bruksanvisning

Trinn 1

Det finnes flere typer informasjonsbannere. Noen av dem blokkerer tilgangen til operativsystemet fullstendig. De vises før operativsystemet er ferdig lastet. Andre gjør seg gjeldende når du åpner en nettleser eller umiddelbart etter at du kommer inn i operativsystemet.

Steg 2

Det finnes universelle metoder for å slette alle typer informatorer og separate metoder for hver av dem. La oss starte med eksempler på generiske metoder.

Trinn 3

Den enkleste måten å fjerne banneret på er når du arbeider med operativsystemet Windows 7. Dette operativsystemet har et utmerket beskyttelsesnivå og mange mulige måter å gjenopprette systemet etter feil. Kjør installasjonsprogrammet for dette operativsystemet ved å installere disken med arkivet i DVD-stasjonen.

Trinn 4

Vent til vinduet med "Installer" -knappen vises på skjermen. Gå til menyen Advanced Recovery Options. Velg "Startup Repair" og aktiver denne prosessen. I denne situasjonen vil Windows automatisk fikse alle systemstartfilene for å forhindre at banneret vises.

Trinn 5

La oss nå se på en lignende situasjon med Windows-operativsystemet. Du trenger en av de mange Live CD-ene for dette operativsystemet. Kjør den og aktiver "Systemgjenoppretting" -elementet. Velg et av de eksisterende gjenopprettingskontrollpunktene som ble opprettet før viruset kom inn i systemet.

Trinn 6

La oss gå videre til eksempler på å fjerne et banner fra skrivebordet. Prøv å finne skadelig programvare og fjern den. Åpne Kontrollpanel og se listen over installerte programmer. Fjern verktøyene du ikke trenger.

Trinn 7

Gå til siden https://www.freedrweb.com/cureit. Last ned et program designet spesielt for å finne og fjerne slike virus. Det heter Dr. Web Cureit. Installer den og aktiver skanneprosessen

Trinn 8

Åpne mappen system32. Den ligger i Windows-katalogen. Slett filene som inneholder enden på lib.dll.

Anbefalt: