Hvordan Dele En Fil I Flere Deler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dele En Fil I Flere Deler
Hvordan Dele En Fil I Flere Deler

Video: Hvordan Dele En Fil I Flere Deler

Video: Hvordan Dele En Fil I Flere Deler
Video: Deling - Enkelt forklart 2024, Kan
Anonim

For å dele en fil i flere deler, er det bare å bruke arkiveringsprogrammet (WinRAR) eller kommandoene til Total Commander-programmet. Når du deler en videofil i deler, er det imidlertid mer effektivt å bruke spesielle programmer.

dele en fil i Total Commander
dele en fil i Total Commander

Nødvendig

Datamaskin; programmer: WinRAR, Total Commander, VirtualDub, Splitter

Bruksanvisning

Trinn 1

En av de raskeste og enkleste måtene å dele filer på er å opprette et multivolumearkiv ved hjelp av WinRAR. Hold markøren over kildefilen og trykk på høyre tast. I menyen som åpnes, velg elementet "Legg til arkiv", og spesifiser deretter antall filer av ønsket størrelse i undermenyen "Del i volumer etter størrelse" i kategorien "Generelt" i vinduet som åpnes. Trykk deretter på "OK" -knappen og få noen få zip-filer. Det er viktig å merke seg at for å pakke ut filene, må du samle dem alle i en mappe.

Steg 2

En lignende oppdeling av filer utføres i Total Commander-programmet. For å utføre denne operasjonen, gå til undermenyen "File" i det øvre programpanelet, sjekk "Split file" -elementet, i vinduet som vises, spesifiser størrelsen på de nye filene og spesifiser hvor arkivet skal lagres. Etter å ha trykket på "OK" -tasten, mottar brukeren en mappe med mange zippede deler av originalfilen.

Trinn 3

AVI-fil er et av de vanligste formatene for lagring av videoinformasjon. Nesten alle videofiler er store nok. Derfor må slike filer deles i flere deler. Det er et program som heter VirtualDub for denne prosedyren. For å dele filen, kjør programmet, i de to nedre vinduene angir du ønsket størrelse på hvert filfragment. Åpne deretter "Video" -fanen og merk av i boksen ved siden av "Streaming Copy". Lagring må gjøres som "Segmentert AVI-fil". Det anbefales at du gir de nye filene navn som vil hjelpe deg med å raskt identifisere de enkelte delene slik at de kan kombineres.

Splitting av filer gjøres på samme måte av Splitter-programmet.

Anbefalt: