Hvordan Laste Ned Og Installere Programmer Riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Laste Ned Og Installere Programmer Riktig
Hvordan Laste Ned Og Installere Programmer Riktig

Video: Hvordan Laste Ned Og Installere Programmer Riktig

Video: Hvordan Laste Ned Og Installere Programmer Riktig
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, Kan
Anonim

Ofte kan ikke operativsystemet som er installert på datamaskinen med innfødte programmer, tilfredsstille brukerens forespørsler. Ytterligere programvare er nødvendig for arbeid, studier, spill, surfing på nettet. Prosessen med å installere programmer virker for noen mennesker et virkelig mareritt - feil installasjon truer i det minste bortkastet tid. I verste fall kan hele systemet forstyrres. For å unngå slike hendelser, bør du laste ned og installere programmer riktig.

Hvordan laste ned og installere programmer riktig
Hvordan laste ned og installere programmer riktig

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du laster ned programvare, bør du sjekke maskinvaren din for å overholde tekniske krav. For å gjøre dette er den enkleste måten å gå til nettsiden til programutviklerne og lese hvor kraftig en PC må være for sin normale funksjon. I tillegg til maskinvarekravene, har produsenten en vane å spre dem til operativsystemet. Faktum er at hvert operativsystem har sin egen struktur og systemfiler. Derfor vil et Mac-program ikke fungere under Linux. Programmer for eldre OS-versjoner fungerer ikke alltid med nyere heller.

Steg 2

Det anbefales å laste ned programmet fra det offisielle nettstedet, der systemkravene er lagt ut. For det første vil ingen utviklere kaste et virus i distribusjonssettet. For det andre inneholder dette nettstedet oppdaterte og uspolerte versjoner av programvaren, som kan oppdateres etter hvert som produsentene gjør forbedringer og forbedringer.

Trinn 3

For å laste ned programmet må du klikke på riktig lenke eller knapp. Nettleseren viser et vindu der du kan spesifisere navnet på den nedlastede filen og plasseringen der den skal plasseres etter nedlasting. Filendelsen kan ikke endres.

Trinn 4

Når filen er helt på PC-en, må du åpne den og dobbeltklikke for å starte installasjonen. I noen tilfeller må du klikke på den med venstre museknapp, og i menyen som vises, klikker du på elementet "Kjør som administrator".

Trinn 5

Deretter vil installasjonsprogrammet tilby å lese lisensen, velge mappen der det installerte programmet og noen av dets attributter ligger. Ofte kommer gratis programvare med mange verktøylinjer og annet søppel. Fjern avmerkingen i ruten "Installer dette programmet også med dette programmet."

Anbefalt: