Slik Slår Du Av Systemlyder

Innholdsfortegnelse:

Slik Slår Du Av Systemlyder
Slik Slår Du Av Systemlyder

Video: Slik Slår Du Av Systemlyder

Video: Slik Slår Du Av Systemlyder
Video: Изготовили мне диски Слик.L-1828 2024, April
Anonim

Windows-systemet høres ut om viktige hendelser: feil, systemmeldinger, innkommende e-post, nedleggelse. Noen av lydene kan slås av, og hvis de forstyrrer arbeidet ditt, kan du slå av hele lydskjemaet.

Slik slår du av systemlyder
Slik slår du av systemlyder

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du jobber i Microsoft Windows Vista eller Windows 7-miljøet, forstyrres arbeidet ditt av systemlyder fra høyttalerne, men samtidig spiller du noen lydfiler, dvs. Du kan ikke slå av høyttalerne, finn det høyttalerformede ikonet nær klokken i skuffen på verktøylinjen. Ved å klikke på den en gang, vises en stolpe ved siden av glidebryteren for det totale lydvolumet som kommer fra høyttalerne. Under den vil du se en lenke "Mixer". Klikk på den for å åpne volumblandervinduet til lydkortet ditt. I vinduet som vises i "Applications" -blokken, vil du se flere kolonner med glidebrytere for å justere volumnivået. Blant dem vil det være en kolonne "System lyder" - senk glidebryteren til et minimum eller klikk på det blå høyttalerikonet under glidebryteren slik at en rød krysset sirkel vises under høyttalerbildet. Systemlyder blir dermed eliminert.

Steg 2

Hvis du jobber i Windows XP, Windows NT, Windows Millennium eller lavere (før 2003), går du til "Kontrollpanel", som ligger i "Start" -menyen eller i systemmappen "Min datamaskin". Velg i kontrollpanelet viser små ikoner og finn snarveien til lyden. Klikk på den med venstre museknapp for å åpne egenskapspanelet til lydkortet. I vinduet som vises velger du "Lyder" -fanen og i rullegardinlisten "Lydskjema" klikker du på "Lydløs" -linjen, og deretter klikk på "Apply" og "OK" knappene.

Trinn 3

Deaktivering av bare noen av lydene er også enkelt i alle utgaver av Windows. Gjenta trinn 2 og i lydegenskapsvinduet i "Lydskjema" -fanen vil du se "Programhendelser" -feltet. Mot noen hendelser er det et ikon i form av en høyttaler - dette betyr at denne hendelsen ledsages av en lyd effekt. For å deaktivere denne eller den andre lyden, klikk på hendelsen og velg "(NO)" i den nedre rullegardinlisten "Lyder", og klikk deretter på "Bruk" og "OK" for å lagre lydskjemaet.

Anbefalt: