Hvordan Aktivere Programmet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere Programmet
Hvordan Aktivere Programmet

Video: Hvordan Aktivere Programmet

Video: Hvordan Aktivere Programmet
Video: Mercedes WIS ASRA EPC - Hvordan til at installere og aktivere programmet 2024, Kan
Anonim

I de fleste tilfeller er aktivering av programvare en forutsetning for at den skal fungere videre. Dette gjelder ofte betalte programmer som innebærer kjøp av lisens.

Hvordan aktivere programmet
Hvordan aktivere programmet

Nødvendig

Internett-tilkobling

Bruksanvisning

Trinn 1

Installer distribusjonssettet til programmet på datamaskinen. Hvis du ikke har lisensnøkkel, må du ikke skynde deg å kjøpe den - de fleste programmer har en prøveperiode som du kan bestemme om du virkelig trenger dette programmet. Det er også praktisk hvis jeg trenger å bruke den litt.

Steg 2

Hvis du har en programvaredistribusjonspakke installert på datamaskinen din som krever aktivering, finner du lisensnøkkelen på pakken eller på programplaten. Dette er bare relevant hvis programvareproduktet ble kjøpt separat fra operativsystemet eller datamaskinen som et eget produkt.

Trinn 3

Hvis du har installert programvaredistribusjonspakken som er lastet ned fra Internett, åpner du teknisk support for programvareproduktet og finner menyelementet for kjøp av lisenser på hovedsiden. Vær oppmerksom på at når du betaler, må du oppgi de virkelige detaljene uten å gjøre den minste feil. Sørg også for at du betaler på den offisielle nettsiden til programstøtten, hele tiden overvåker adresselinjen, dette vil tillate deg å unngå svindel.

Trinn 4

Når du har funnet ut lisensnøkkelen for produktet ditt, kjører du programmet og åpner aktiveringsvinduet. Mange av dem sørger for forskjellige metoder, for eksempel via Internett eller telefon, men den første vil alltid være den mest praktiske. Skriv inn produktlisenskoden i det tilsvarende vinduet. Det er best å kopiere den for å unngå skrivefeil.

Trinn 5

Ved hjelp av Internett eller telefon, kontakt supporttjenesten, og ved å angi lisenskoden vil du motta en ekstra produktaktiveringskode. Skriv det inn i det aktuelle feltet i applikasjonsaktiveringsvinduet og fullfør prosessen. Hvis nødvendig. Registrer en kopi av programmet på den offisielle nettsiden for nyheter og oppdateringer.

Anbefalt: