Hvordan Lage En Kalender I Korela

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Kalender I Korela
Hvordan Lage En Kalender I Korela

Video: Hvordan Lage En Kalender I Korela

Video: Hvordan Lage En Kalender I Korela
Video: How to make an Perpetual Calendar. Winter Relax 2024, Mars
Anonim

Hvis du er god på datakunnskaper og kjenner programvaren du jobber med, er det et alternativ å utsette å kjøpe ting du kan gjøre personlig. For eksempel en kalender eller et kalendernett. Selvfølgelig er prisene for kalendere nå lave, og ved å gjøre det er det lite sannsynlig at du sparer penger. Men kalenderen kan plasseres på skrivebordet, og gir den et sofistikert design.

Hvordan lage en kalender i Korela
Hvordan lage en kalender i Korela

Nødvendig

Corel Draw 11 og nyere programvare

Bruksanvisning

Trinn 1

Start Corel Draw-programmet. For å opprette et nytt dokument, klikk på Fil-menyen og velg Ny.

Steg 2

Klikk på Verktøy-menyen, velg Visual Basis og deretter Play. I Corel Draw Visual Basic for Applications Macros-vinduet som åpnes, går du til Makroer i objektet, velger CalendarWizard-elementet og klikker på Kjør-knappen.

Trinn 3

Nå må du sette opp kalenderen din. Først og fremst definerer du måneden og året som vises i kalenderen - du kan gjøre dette i kalenderdatoblokken. Det er også mulig å velge alle måneder eller omvendt ingen ved å trykke på en knapp Alle eller Ingen. I Kalender-språkblokken kan du definere visningsspråket.

Trinn 4

Gå til Uke starter på fanen - her kan du velge hvilken uke du vil starte med. Det er vanligvis mandag, men i noen land starter uken på søndag. Ved å klikke på helligdager-knappen kan du spesifisere alle helligdager og helger for kalenderen din.

Trinn 5

Trykk på Utvid eller Skjul-knappen for å forhåndsvise mesterverket ditt. I kategorien Oppsett kan du velge en kalendervisning og vise eksempler på eksisterende kalendere. Velg et av de mulige alternativene for deg selv.

Trinn 6

Som standard opprettes kalenderen i form av en A4-side i vertikalt format. Plasseringen av kalenderen og størrelsen på papiret som skal skrives ut på kan endres i kategorien Sidelayout. I dette vinduet kan du angi absolutt alle størrelser for kalenderrutenettet.

Trinn 7

Når kalenderen eller rutenettet er helt ferdig, klikker du på Generer-knappen. Kalenderbildet som er opprettet i makroen blir til en egen fil på Corel Draw-arbeidsflaten. Nå er det bare å redigere det etter eget skjønn, legge til designelementer, eller lagre det i en fil.

Anbefalt: