Slik Deaktiverer Du Feilsøkingsprogrammet

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Feilsøkingsprogrammet
Slik Deaktiverer Du Feilsøkingsprogrammet

Video: Slik Deaktiverer Du Feilsøkingsprogrammet

Video: Slik Deaktiverer Du Feilsøkingsprogrammet
Video: Slik 770 17" 4x100 графит 2024, April
Anonim

I visse situasjoner kan det være nødvendig å deaktivere kjernedebugger. Denne operasjonen kan ikke anbefales for uerfarne brukere på grunn av den potensielle trusselen mot stabiliteten til Microsoft Windows-operativsystemet.

Slik deaktiverer du feilsøkingsprogrammet
Slik deaktiverer du feilsøkingsprogrammet

Bruksanvisning

Trinn 1

Klikk på "Start" -knappen for å få frem hovedmenyen til systemet og skriv inn verdien cmd i søkefeltfeltet for å starte prosedyren for deaktivering av kjernedebugger.

Steg 2

Ring kontekstmenyen til det funnet "Command Line" -verktøyet ved å høyreklikke og spesifiser "Kjør som administrator" -kommandoen.

Trinn 3

Spesifiser Kdbgctrl.exe -d i tekstboksen for kommandolinjeverktøyet for å deaktivere feilsøking av kjerner i den gjeldende økten, og trykk Enter-funksjonstasten for å bekrefte kommandoen.

Trinn 4

Bruk bcdedit / debug off-verdien i kommandolinjetekstboksen for å deaktivere prosessorkjerne feilsøkingsprosessen for alle økter i Windows Vista og Windows 7, og trykk Enter-funksjonstasten for å bekrefte ditt valg.

Trinn 5

Skriv inn dir / ASH-verdien i kommandolinjetekstboksen for å søke etter den skjulte beskyttede boot.ini-filen på systemstasjonen for å deaktivere kjernedebugger for alle økter i alle tidligere versjoner av Microsoft Windows-operativsystemet og åpne filen som ble funnet i applikasjonen "Notebook".

Trinn 6

Slett parametere:

- / feilsøking;

- feilsøking

- / baudrate

og start datamaskinen på nytt for å bruke de valgte endringene.

Trinn 7

Klikk på Fortsett-knappen i hurtigdialogboksen hvis du vil feilsøke systemprosessorkjernen og vente på at prosedyren er fullført.

Trinn 8

Bruk gn-kommandoen i tekstboksen i Kernel Debugger-vinduet når du ser en feilmelding User Break exception (Int 3).

Trinn 9

Bruk feilsøkingsmodus når du starter datamaskinen i sikkermodus for å aktivere tjenesten for feilsøking av kjerner.

Anbefalt: