Hvordan Installere Vista På Datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Vista På Datamaskinen
Hvordan Installere Vista På Datamaskinen

Video: Hvordan Installere Vista På Datamaskinen

Video: Hvordan Installere Vista På Datamaskinen
Video: Vizyon. Gözler için egzersizler. Sağlıklı görüşünüzü geri alın. 2024, Kan
Anonim

Operativsystemet Vista, eller Windows Vista på produsentens språk, ble først introdusert for brukere 30. november 2006. Det representerte en betydelig forbedring i ytelses- og grafikkfunksjonene i forhold til den velkjente og velprøvde Windows XP. Til tross for alle endringene forblir installasjonsprosessen for Windows Vista-operativsystemet den samme.

Hvordan installere Vista på datamaskinen din
Hvordan installere Vista på datamaskinen din

Nødvendig

  • - datamaskin;
  • - disk med OS;
  • - internettet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Skaff deg den optiske platen til Windows Vista. Slå på datamaskinen og sett inn platen i datamaskinens stasjon. Gå til BIOS og angi oppstartsprioriteten fra media i BOOT-delen. Start datamaskinen fra operativsystemets disk. Hvis du ikke har en operativsystemplate, kan du laste ned bildet fra Internett. På dette tidspunktet er det mange portaler som håndterer slike filer.

Steg 2

Vent til installatøren laster inn nødvendig informasjon i RAM. Svar bekreftende på spørsmålet om du vil installere operativsystemet og velge partisjonen på harddisken. Vanligvis tildeles "C": -stasjonen for plassering av systemfiler. Det er også verdt å merke seg at du må ha ledig plass for å installere operativsystemet. Hvis du ikke har nok, vil datamaskinen varsle deg om det.

Trinn 3

Formater partisjonen du installerer systemet på med systeminstallasjonsprogrammet. Vent mens installasjonsprosessen kopierer systemfiler til harddisken. Svar på systemmeldingene for innstilling av dato, klokkeslett, LAN, brannmur og brukernavn. Du kan formatere det enten på en rask måte eller på en fullstendig måte. Imidlertid tar det vanligvis flere ganger lenger tid å fullføre formateringen.

Trinn 4

Etter at skrivebordet vises, installerer du driverne på datamaskinkomponentene - de følger med på platene med utstyret. Installer også programmene som er nødvendige for operasjonen. Du kan laste ned den nødvendige programvaren på Internett, eller kjøpe den tilsvarende platen i butikken.

Trinn 5

Aktiver Windows Vista-lisensnøkkelen din ved hjelp av en Internett-tilkobling eller ved å kontakte Microsoft-representanter via telefon. Du finner nummeret til senderen i Windows-aktiveringsprogrammet fra "Systemverktøy" -delen.

Anbefalt: