Hvordan Finne En Driver For Alle Lydkort

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Driver For Alle Lydkort
Hvordan Finne En Driver For Alle Lydkort

Video: Hvordan Finne En Driver For Alle Lydkort

Video: Hvordan Finne En Driver For Alle Lydkort
Video: Mk802 64-битный драйвер, установка и прошивка ROM 2024, Kan
Anonim

Operativsystemet som datamaskinen kjører, er installert sammen med et sett med drivere for et bredt spekter av enheter, inkludert lydkort. Når en lydprosessor oppdages, prøver systemet å gjenkjenne den og installere riktig kontrollprogram fra settet. Hvis dette mislykkes, brukes standarddriveren - dette er den universelle driveren for alle lydkort.

Hvordan finne en driver for alle lydkort
Hvordan finne en driver for alle lydkort

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis standarddriveren som brukes av operativsystemet, må byttes ut, fortsett i denne rekkefølgen - bestem først produsenten og modellen på lydkortet, finn og last ned installasjonsfilene på nettstedet, og kjør dem deretter. Det første trinnet (å bestemme produsent og modell) må gjøres ved hjelp av en skrutrekker. Hvis operativsystemet ditt ikke kunne gjenkjenne det, betyr det at du ikke vil kunne få de nødvendige dataene med programvare. Fjern sidepanelet i systemet, og les produsentens navn og enhetsversjon på lydkortet.

Steg 2

Skriv inn et spørsmål med produsentens navn i en hvilken som helst søkemotor, og gå deretter til nettstedet hans på den mottatte adressen i nettverket. Alle nettressurser av denne typen har egne innebygde søkesystemer - skriv inn modellnavnet og følg lenken du mottar for å gå til informasjonssiden knyttet til lydkortmodellen din. Den skal sørge for lastebeskrivelser, hjelpeprogrammer og drivere - last ned og kjør driverinstallasjonsfilen.

Trinn 3

De fleste moderne hovedkort har en innebygd lydprosessor produsert av det taiwanske selskapet Realtek Semiconductor. Den brukes også i flere lydkort. Det er veldig sannsynlig at du ved behov for en driver fra dette selskapet trenger en driver fra dette selskapet, som er laget i henhold til en av de to gjeldende spesifikasjonene - AC'97 eller HD Audio. En lenke til nedlastingssiden for begge alternativene er nedenfor.

Anbefalt: