Hvordan Kopiere Et Bord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kopiere Et Bord
Hvordan Kopiere Et Bord

Video: Hvordan Kopiere Et Bord

Video: Hvordan Kopiere Et Bord
Video: Kopiering af tabel fra Excel til Word 2024, Kan
Anonim

Svært ofte, når du kopierer informasjon fra nettsteder til en ren tekstfil, blir det nødvendig å kopiere informasjonen som presenteres i form av en tabell. Dessverre fungerer ikke den vanlige kopier-lim-metoden i dette tilfellet. Du kan imidlertid gå den andre veien.

Hvordan kopiere et bord
Hvordan kopiere et bord

Bruksanvisning

Trinn 1

Kopier tabellen som et bilde.

For å gjøre dette, bruk rullefeltene til å plassere siden slik at tabellen er helt innenfor skjermen. Trykk på Print Screen på tastaturet, og lagre skjermbildet på utklippstavlen. Åpne et hvilket som helst grafikkredigeringsprogram, for eksempel Paint, og lim inn det resulterende bildet i det. Deretter velger du området som inneholder tabellen og lagrer det som et bilde i jpg-format, som deretter kan settes inn i hvilket som helst tekstdokument.

Steg 2

Bruker spesielle plugins.

Det er spesielle plugins som kan gjenkjenne tabeller på websider. De lar deg omformatere dem til ønsket format og lagre dem i en tekstredigerer. For Firefox kalles dette pluginet Table2Clipboard. Etter at du har installert den, høyreklikker du bare på bordet og velger Kopier hele tabellen fra hurtigmenyen. Denne funksjonen kopierer tabellen til utklippstavlen mens formateringen bevares. Deretter er det bare å sette inn tabellen i dokumentet.

Trinn 3

Hvis du bare trenger å kopiere en del av tabellen, mens du holder nede Ctrl-knappen, velger du ønsket område med venstre museknapp. Etter det, kopier den ved å bruke kommandoen Kopier valgte celler i hurtigmenyen og lim den inn i dokumentet.

Trinn 4

Kopier regneark ved hjelp av Google Chrome.

I de nyeste versjonene av Google Chrome-nettleseren er det allerede en funksjon som du kan kopiere en tabell mens du beholder formateringen. For å gjøre dette, velg tabellen og velg "Kopier" -kommandoen i hurtigmenyen.

Trinn 5

Overfør tabeller fra websiden manuelt.

Lag en tabell i Word-editoren med det nødvendige antallet rader og kolonner fra menyene "Sett inn", "Tabell", "Opprett tabell". I dialogboksen som åpnes, spesifiser antall rader og kolonner og klikk "OK". Etter det, en og en, overfør innholdet til hver celle i tabellen på nettstedet.

Anbefalt: