Hvordan Lagre En Verditabell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lagre En Verditabell
Hvordan Lagre En Verditabell

Video: Hvordan Lagre En Verditabell

Video: Hvordan Lagre En Verditabell
Video: Hvordan lage en verditabell og graf i GeoGebra 2024, Kan
Anonim

Verditabellen i "1C" er en todimensjonal matrise opprettet for å lagre mellomdata som vises som et resultat av arbeid. Alle handlinger angående verditabeller utføres i henhold til et bestemt skjema.

Hvordan lagre en verditabell
Hvordan lagre en verditabell

Nødvendig

1C-programmet installert på datamaskinen din

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk følgende metode for å få en verditabell fra 1C-programvaredatabasen som er installert på datamaskinen din: MyValuesTable = AttributesValuesTableStore. Get (); Angi deretter plasseringen for lagring av verditabellen, og gi den navnet du ønsker. Videre, for å åpne den, bruk 1C-programmet eller Microsoft Office Excel.

Steg 2

For å laste ut verditabellen i 1C-programmet, bruk en alternativ metode: Løs ut (,,,). Valg av metode i dette tilfellet avhenger av formålet med å lagre dataene fra verditabellen. Vær også oppmerksom på at denne metoden ikke kan brukes i alle tilfeller, så vel som den forrige.

Trinn 3

For å jobbe med verditabellen til 1C-programvare, lær deg de grunnleggende metodene. For eksempel TabValue. Clear () -metoden; er ment for å fjerne tabellkolonner fra verdier, TabValue. RemoveLines () -metoden; - sletter alle linjene i den, TabValue. DeleteString (); - sletter den uthevede linjen, og tallet i parentesene til den samme metoden sletter linjen til det tilsvarende tallet, det samme gjelder kolonnene. TabValue. RemoveColumn ("Lønn"); sletter kolonnen med det tilsvarende ordet i parentes.

Trinn 4

For å lage en verditabell i 1C: Regnskapsprogrammet, bruk metoden TabValue = CreateObject ("Verditabell"); TabValue. NewColumn ("Ansatt") - for å legge til en kolonne med det tilsvarende ordet i parentes, brukes det samme til å lage rader i verditabellen.

Trinn 5

For hver kolonne må du spesifisere datatypen, i dette tilfellet vil det være mulig å bruke bare forhåndsdefinerte verdier for dem. Hvis dette ikke er gjort, kan du lagre informasjon av hvilken som helst type i dem. I fremtiden, hvis nødvendig, vil ikke redigering av denne innstillingen føre til problemer.

Anbefalt: