Hvordan Installere DVD-dekoder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere DVD-dekoder
Hvordan Installere DVD-dekoder

Video: Hvordan Installere DVD-dekoder

Video: Hvordan Installere DVD-dekoder
Video: Как получить бесплатные DVD-декодеры 2024, Kan
Anonim

Operativsystemet som er installert på datamaskinen, krever installasjon av et bestemt sett med tilleggsprogrammer som gjør det mulig å utføre visse operasjoner som kreves av brukeren. Kontorsøknader for arbeid, e-postprogrammer, filbehandling og mer. For å spille DVD-er kreves det derfor en DVD-dekoder. Det er et verktøy som lar deg spille DVD-filer med hvilken som helst spiller, inkludert Windows Media Player.

Hvordan installere DVD-dekoder
Hvordan installere DVD-dekoder

Nødvendig

Datamaskin, K-Lite Codec Pack, grunnleggende datakunnskaper

Bruksanvisning

Trinn 1

For å installere en DVD-dekoder, last ned K-Lite Codec Pack fra utviklerens nettsted. Installer den på datamaskinen din ved å kjøre den nedlastede filen. Installasjonsprosedyren er veldig enkel og automatisk. I dette tilfellet får brukeren muligheten til å velge hvilke elementer i kodekpakken som skal installeres.

Steg 2

På et bestemt tidspunkt i installasjonen vil det vises et vindu der en liste over disse elementene vil vises, og hvis du bare vil installere noen av dem, er det bare å fjerne merket for de andre rutene. Dermed kan bare en DVD-dekoder velges fra hele pakken, men dette anbefales ikke, siden du ikke kan vite hvilket format neste video du laster ned vil ha.

Anbefalt: