Hvordan Skrive Programmer For Telefoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Programmer For Telefoner
Hvordan Skrive Programmer For Telefoner

Video: Hvordan Skrive Programmer For Telefoner

Video: Hvordan Skrive Programmer For Telefoner
Video: Как подключить принтер напрямую к мобильному / интеллектуальному устройству (Epson XP-2100) NPD6466 2024, Kan
Anonim

Hvis du kjenner det grunnleggende om java, kan du utvide programmeringsopplevelsen og begynne å skrive miniprogrammer for mobiltelefoner. Vanligvis er applikasjoner for Nokia-telefoner skrevet i java, men programmene dine fungerer på alle enheter som støtter Java-applikasjoner.

Hvordan skrive programmer for telefoner
Hvordan skrive programmer for telefoner

Nødvendig

internettet

Bruksanvisning

Trinn 1

Du trenger Borland JbuilderX, Borland MobileSet og en SDK for alle Nokia-telefoner. Last ned disse programmene fra Internett og installer på datamaskinen. Du finner den på nettstedet softodrom.ru. Prøv å installere slike programmer i systempartisjonen på disken, det vil si der operativsystemet er plassert. Start Borland JbuilderX utviklingsmiljø. Hovedvinduet til programmet består av flere områder: filstrukturen til prosjektet, den funksjonelle strukturen til prosjektet, hovedutviklervinduet for å skrive kode, samt det velkjente kontrollpanelet.

Steg 2

Koble de tidligere nedlastede SDK-ene til utviklingsmiljøet. For å gjøre dette, i utviklingsmiljøet, fra Verktøy-menyen, velg Konfigurer JDKer … Et vindu for å konfigurere en ny JDK vises. Spesifiser stien til installert JDK og gi et navn, og klikk deretter "OK" i neste vindu. Lag et nytt prosjekt og lagre det i en mappe som er dedikert til å lagre programmene du skriver. Angi prosjektinnstillinger via Project Wizard. Lag en hovedklasse ved hjelp av en MIDP MIDlet og legg til en enkel testkode i hovedutviklervinduet. Koden legges inn manuelt, siden de kopierte kodene noen ganger vises feil.

Trinn 3

Du kan umiddelbart kompilere kilden ved å klikke Kjør-knappen på verktøylinjen. Ved feil i koden vil utviklingsmiljøet indikere linjenummer og feiltype. Hvis det ikke oppstod noen feil, vil du se en virtuell etterligning av mobiltelefonskjermen med programmet nettopp skrevet og lansert. Du kan skrive forskjellige programmer for telefoner, men ikke glem at for å lage fullverdige produkter trenger du å vite det grunnleggende om programmering, samt være i stand til å jobbe med grafiske redaktører.

Anbefalt: