Hvordan Lage Paradise I Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Paradise I Minecraft
Hvordan Lage Paradise I Minecraft

Video: Hvordan Lage Paradise I Minecraft

Video: Hvordan Lage Paradise I Minecraft
Video: Minecraft: How to make a Portal to Heaven - (Minecraft All Portals to Heaven) 2024, Mars
Anonim

For de som allerede har spilt Minecraft, er det ingen hemmelighet at det er et slikt sted i spillet som helvete. Mange er overrasket over at det ikke er andre halvdel og motsatt av denne plasseringen - Paradise. Selvfølgelig er det en viss "Edge", men det er slett ikke det paradiset vi trenger. Misfornøyd med denne tilstanden vil vi finne ut hvordan vi kan lage Paradise i Minecraft.

Lag Paradise in Minecraft
Lag Paradise in Minecraft

Lag Paradise med mod

For å lage Paradise in Minecraft, må vi gå til noen triks. For eksempel kan du installere et mod som heter Aether i spillet. Den støttes av Forge-plattformen, det er ikke vanskelig å finne versjoner som er kompatible med de siste oppdateringene.

Takket være denne modifikasjonen vil en helt ny dimensjon vises i spillet, så vel som sjefer, malm, mobb og andre interessante ting. For å lage en portal til den nye paradisverdenen, må du lage en portal som er like stor som en portal til helvete, men ikke fra obsidian, men fra en lysstein.

Stabler med stein vil være nyttige i den nye verden, så lagre på dem før du reiser. Det vil være nødvendig å bygge broer fra en flygende øy til en annen. Hele denne vakre verden består av dem, hvorfor ikke himmelen. Også her kan du finne en rekke skatter.

Hvis du er heldig nok til å lage Paradise in Minecraft ved å bruke den nye versjonen av modet, er fangehull også til tjeneste. Dette er steder du kan gå og ta tester mens du spiller med venner over Internett. Denne moden er nøye utarbeidet, det er en hovedsjef Slider, en håndholdt flygende gris og mange andre overraskelser.

Lag Paradise med din egen fantasi eller plugins

For å realisere paradisets rom på egen hånd og uten mods, trenger du bemerkelsesverdig oppfinnsomhet og mye fantasi. Hvordan vil det se ut? Hvis Paradise in Minecraft er for deg som flyr øyer, kan du lage dem selv.

Men hva om du trenger å opprette et stort antall flygende øyer? Her vil generasjon komme til unnsetning. Bruk SkyLoki eller SkySMP plugin. De vil tillate deg å skape en ny verden, og ved å forstå enkle kommandoer kan du generere øyer av hvilken som helst bredde, lengde og form.

Det er mer komplekse alternativer for å opprette nye mellomrom, men de vil neppe være nyttige for den gjennomsnittlige personen. Selv metodene som er oppført her er ganske nok til å lage Paradise in Minecraft. Hvis du har utholdenhet og oppfinnsomhet, vil denne oppgaven definitivt være vanskelig for deg.

Anbefalt: