Hvordan Kjøpe En Billig Bærbar PC

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe En Billig Bærbar PC
Hvordan Kjøpe En Billig Bærbar PC

Video: Hvordan Kjøpe En Billig Bærbar PC

Video: Hvordan Kjøpe En Billig Bærbar PC
Video: JEG TESTER LAPTOP/PC FRA WISH!! 2024, Kan
Anonim

Når du velger en mobil datamaskin, må du bestemme formålet med kjøpet på forhånd. I de fleste tilfeller kan du klare deg med en relativt billig modell, etter å ha valgt egenskapene sine riktig.

Hvordan kjøpe en billig bærbar PC
Hvordan kjøpe en billig bærbar PC

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at hvis du vil kjøpe en veldig billig bærbar datamaskin, bør du ikke jage de markedsførte merkene. Det er mange selskaper som produserer relativt billige mobile datamaskiner av akseptabel kvalitet.

Steg 2

Ta en nærmere titt på oppstillingen fra HP, Lenovo og Emachines. Ikke kjøp nye bærbare modeller. Som regel er prisene veldig høye. Du kan finne en relativt gammel modell som ikke er mye dårligere i ytelse.

Trinn 3

Vær tydelig med formålet med å kjøpe en mobil datamaskin. Hvis du er sikker på at du bare vil bruke den bærbare datamaskinen til nettsurfing og arbeid med kontorapplikasjoner, bør du ikke kjøpe kraftig utstyr. Du kan være mer enn nok med et integrert videoadapter. Som praksis viser, fungerer slike skjermkort vellykket med relativt gamle spill og kan til og med spille video av høy kvalitet.

Trinn 4

Vær oppmerksom på utformingen av den mobile datamaskinen og tilgjengeligheten av tilleggsfunksjoner. Ofte kan prisen på to bærbare datamaskiner med identiske spesifikasjoner variere med 20% bare på grunn av den interessante designen.

Trinn 5

Hvis du ikke planlegger å koble den mobile datamaskinen til en plasma- eller LCD-TV, må du kjøpe en enhet uten HDMI-utgang. Se etter en kortleser og andre valgfrie kontakter.

Trinn 6

Tenk nå om det er tilrådelig å kjøpe en mobil datamaskin med et forhåndsinstallert operativsystem. Hvis du har muligheten til å bruke Linux-operativsystemer, eller hvis du har en lisensiert kopi av Windows, er det klokere å velge en bærbar PC uten operativsystem. Dette vil spare deg for et par tusen rubler.

Trinn 7

Studer nøye kampanjene som foregår i databutikker. Ganske ofte kan du kjøpe en mobil datamaskin til en pris som vil være betydelig lavere enn den gjennomsnittlige markedsverdien.

Anbefalt: