Hvordan Skrive Et Regnskapsprogram

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Et Regnskapsprogram
Hvordan Skrive Et Regnskapsprogram

Video: Hvordan Skrive Et Regnskapsprogram

Video: Hvordan Skrive Et Regnskapsprogram
Video: Hvordan skrive et godt lønnskrav? KS 2024, April
Anonim

Før eller senere står hvert selskap overfor behovet for å optimalisere regnskapssystemet. Det er mange forskjellige programmer for å imøtekomme forskjellige aktivitetsområder, men de oppfyller ikke alltid de spesielle behovene til en bestemt person eller bedrift. I slike tilfeller er det nødvendig å skrive et nytt unikt, eller endre et eksisterende regnskapsprogram.

Hvordan skrive et regnskapsprogram
Hvordan skrive et regnskapsprogram

Nødvendig

Grunnleggende regnskapsprogram (1C, Excel eller Access), programmeringsspråk

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem kravene til programmet, destinasjonsområdet. For små bedrifter eller private brukere kan du klare deg med enkle alternativer. For store selskaper som trenger høy regnskapsføringshastighet for et stort antall forskjellige operasjoner, bør programmet inneholde flere alternativer.

Steg 2

Velg et programmeringsspråk. I standardprogrammer som ikke krever spesielle alternativer, er det bedre å prioritere det programmeringsspråket du kjenner best. Hvis programmet er spesialisert, krever det et spesielt programmeringsspråk som for eksempel 1C.

Trinn 3

Når du velger en base for å lage et unikt regnskapsprogram, bør du være oppmerksom på at hvert program er fokusert på et bestemt område av bedriften eller selskapet. Så for eksempel for regnskap, lager og kommersiell regnskap er programmer utviklet på grunnlag av 1C mer passende. Delphi er mer allsidig, men den har store filstørrelser og er ganske treg, så den er ikke egnet for de regnskapsområdene der hastighet er en definerende egenskap.

Trinn 4

Valget av en base for å lage et program avhenger av formålet med skrivingen. Hvis du vil øve på regnskapsprogrammering, er det bedre å starte med enkle databaser som Excel med VBA-program. Å implementere en filserver med VBA vil være vanskeligere i utviklingen, du kan også bruke Jet-SQL. Mer erfarne programmerere kan utvikle klientservere med database på Oracle, SQL Server, DB2, mysql-plattformen.

Trinn 5

For de som ikke er kjent med programmeringsspråket, for å skrive et program, er det bedre å kontakte en spesialisert tjeneste, der de vil bli hjulpet til å velge et ferdig program i henhold til deres krav, eller å skrive et nytt som vil sørge for at nødvendig informasjon blir tatt i betraktning.

Anbefalt: