Hvordan Installere Skrifttyper I Illustrator

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Skrifttyper I Illustrator
Hvordan Installere Skrifttyper I Illustrator

Video: Hvordan Installere Skrifttyper I Illustrator

Video: Hvordan Installere Skrifttyper I Illustrator
Video: Учебное пособие по Illustrator - Добавление шрифтов в Illustrator 2024, Kan
Anonim

Adobe Illustrator fungerer som et ganske vanlig programvareprodukt for arbeid med vektorgrafikk. Som enhver redaktør, bruker den også forskjellige skrifttyper i prosessen.

Hvordan installere skrifttyper i
Hvordan installere skrifttyper i

Nødvendig

Adobe Type Manager

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned en dedikert fontbehandling til datamaskinen din. Det er mange slike programmer, en av de mest populære blant dem er Adobe Type Manager (i dette tilfellet er det best egnet for å installere skrifttyper i Illustrator). I tillegg til det er X-Fonter, Font Navigator, Suitcase og andre også mye brukt. Det er også et utvalg av forskjellige plugins for visning av skrifter i filbehandleren Total Commander.

Steg 2

Les brukeranmeldelser av dette eller det andre verktøyet og velg det som passer deg best. Last ned programmet fra utviklerens offisielle nettside. Ikke last ned programmer fra tvilsomme nettsteder og filhostingtjenester, de kan inneholde virus og trojanere.

Trinn 3

Installer programmet ved å følge instruksjonene i oppsettmenyelementene. Vær oppmerksom på at registrering er nødvendig for at noen programmer skal fungere, og noen av dem er ikke gratis. Kjør applikasjonen og gjør deg nøye kjent med grensesnittet. Last ned sprekken om nødvendig. Installer skrifter i Illustrator fra manager-menyen.

Trinn 4

Hvis du ikke bare bruker Adobe Illustrator, men også andre programmer som krever skriftbehandling, installerer du flere alternative programmer i tillegg til Adobe Type Manager, siden hver av lederne har sine egne ulemper og fordeler, som manifesterer seg på forskjellige måter når de utfører forskjellige oppgaver.

Trinn 5

Selv når du arbeider i Illustrator, kan du bruke tredjepartsprogrammer, fordi selv det mest egnede programmet ofte ikke har praktiske og anvendelige innstillinger og funksjoner. Skriftadministratorer er lette, så to eller tre programmer tar ikke for mye plass på harddisken.

Anbefalt: