Hvorfor Vinduer Ikke Finner En Lydenhet

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Vinduer Ikke Finner En Lydenhet
Hvorfor Vinduer Ikke Finner En Lydenhet

Video: Hvorfor Vinduer Ikke Finner En Lydenhet

Video: Hvorfor Vinduer Ikke Finner En Lydenhet
Video: Go' Energi gør det selv-guide: Utætte døre og vinduer 2024, Kan
Anonim

Det er situasjoner når, etter omorganisering av operativsystemet eller installering av neste program, vises en melding på skjermen om fraværet av et lydkort. Det er flere grunner til dette problemet.

https://fastpic.ru/view/48/2013/0506/dad21529a9d04422c06247993e7ec1a9.html
https://fastpic.ru/view/48/2013/0506/dad21529a9d04422c06247993e7ec1a9.html

Ikke bare en datamaskin

Hovedkortet eller lydkortet kan brenne ut, men lydproblemer skyldes ofte ikke feil på datamaskinen. Poenget er i programmer som viser seg å være inkompatible med hverandre eller med Windows, i tillegg ligger mange viktige punkter i arbeidet med forskjellige typer familier til dette operativsystemet.

Nylig oppstår et stort antall feil på lydenheter eller programmer på grunn av "oppgradering" av Windows XP til 7, eller overgangen fra "syv" til Windows 8. For et par år siden var det mulig - å installere den 7. versjonen på nytt i stedet for XP, gjør det nå. Det er umulig, fordi PC-modellene har endret seg dramatisk og "sømdes" bare for et bestemt Windows.

Selv når du installerer en nyere versjon av XP på en gammel datamaskin, kan det være et problem med lyd, for ikke å nevne den moderne utsikten over Windows. Nye programmer der det ikke er noen drivere i systemene, viser seg å være inkompatible.

Du har kanskje lagt merke til at når du avinstallerer et program, blir det gitt en advarsel om at andre applikasjoner kanskje ikke fungerer. Denne merknaden er spesielt viktig å huske på når du installerer eller avinstallerer datamaskinlydspillere, lydformateringsprogramvare og lignende.

Løsninger

Ikke bli skremt av datamaskinvarsler om at systemet ikke har funnet lydenheter. Faktisk kan en fullstendig installering av operativsystemet være en siste utvei, men først må du prøve noen alternativer.

Kraftbrukere bruker Everest for å lære mer om datamaskinens lydkort og finne riktig driver for det. Du kan bruke det like populære DriverPack Solution-programmet, men det er bedre å prøve å finne en løsning selv.

Først må du finne ut hvilke modifikasjoner som brukes på datamaskinen. For å gjøre dette, høyreklikk på "Min datamaskin", i hurtigmenyen finner du kategorien "Enhetsbehandling". Ved å klikke på den, vil du se en liste over dataenheter.

Velg Andre enheter eller lyd-, video- og spillkontrollere. Hvis driveren ikke er angitt, er den ikke der, og du må velge den enten på nettstedet til datamaskinprodusenten, eller bare søke på Internett.

I Windows 7 finner du Enhetsbehandling etter å ha klikket Egenskaper i kategorien Datamaskin.

Hvis du installerer det samme operativsystemet på forskjellige datamaskiner, ikke bli overrasket over å se meldingen om ingen lyd - alle datamaskiner har forskjellige innebygde enheter som krever passende drivere.

Det skjer at når du oppdaterer programvaren, går funksjonene, spesielt lydkortet, tapt. Standard bør for eksempel være automatisk lydaktivering, men etter en feil krever kortet manuell aktivering.

For å sjekke dette, åpne Kontrollpanel. Visningen av panelet i XP kan forresten være kategorisert eller klassisk. Du vil se den foreslåtte ordningen i sin klassiske form.

Etter Kontrollpanel, åpne: "Administrative verktøy", "Tjenester", "Windows Audio", "Egenskaper", "Oppstartstype". Velg "Auto", hvoretter du vil se systemmeldinger om status for enheten og adressen til den kjørbare Windows-filen. Hvis ingen av de ovennevnte hjelper, gjenstår en ting - finn sjåføren.

Anbefalt: