Hvordan Lappe

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lappe
Hvordan Lappe

Video: Hvordan Lappe

Video: Hvordan Lappe
Video: Hvordan lappe slangen på sykkel? 2024, Kan
Anonim

Når du bruker dataverktøy, spesielt datamaskiner og bærbare datamaskiner, bruker du spesialiserte programmer hver dag. Dette kan være programmer av både en kontorplan (tekstredigerere) og komplekse databehandlingssystemer. Alle programmene er designet for å gjøre arbeidet lettere. Tiden går, og programvareoppdateringer vises, nye tillegg (oppdateringer) blir utgitt.

Hvordan lappe
Hvordan lappe

Det er nødvendig

  • - lapp (flere lapper)
  • - programvare
  • - internettet

Bruksanvisning

Trinn 1

Over tid blir programmenes funksjoner foreldet, de må forbedres. Programmører finner slike feil og prøver å fikse dem i tide. Derfor er det nødvendig minst en gang i måneden for å se etter en programoppdatering på den offisielle nettsiden. Hvis programmet på datamaskinen din er registrert i systemet til forfatteren av programmet, vil det ikke være vanskelig å laste ned en oppdatering til det. Tillegget (oppdateringen) ledsages alltid av instruksjoner for installering av denne oppdateringen. Hvis en slik instruksjon av en eller annen grunn ikke var inkludert i settet, er det greit. Denne instruksjonen finner du på den offisielle nettsiden eller på forumet til dette programmet. Videre er det mange temaforum på Internett for øyeblikket.

Hvordan lappe
Hvordan lappe

Steg 2

Så du har lastet ned oppdateringen, og nå bør du installere den. Som regel er oppdateringer når de lastes ned til en datamaskin, i arkiver (.zip eller.rar). Derfor må de pakkes ut fra arkivene ved hjelp av ett av følgende alternativer:

- pakke ut til en midlertidig mappe;

- pakke ut direkte i programkatalogen.

Hvis du valgte den første metoden, etter at du har pakket ut i en midlertidig mappe, må du overføre oppdateringsfilene til katalogen med programmet.

Hvordan lappe
Hvordan lappe

Trinn 3

Gå til katalogen med programmet, finn de nylig kopierte oppdateringene og kjør dem. I dialogboksen klikker du "Neste" (Neste), godtar brukeravtalen. Siden oppdateringer er utgitt av programprodusenter, bør du ikke bekymre deg for å installere dem - programmet vil fortelle deg om oppdateringen ikke er installert. Kjør programmet for å sikre at oppdateringen er riktig installert.

Anbefalt: