Hvordan Lage Virtuelle Disker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Virtuelle Disker
Hvordan Lage Virtuelle Disker

Video: Hvordan Lage Virtuelle Disker

Video: Hvordan Lage Virtuelle Disker
Video: Strålende !! Alle er kolde, men ingen gør det. 2024, April
Anonim

Når du arbeider ved en datamaskin, føler du noen ganger et presserende behov for å installere programmer. Når du har en plate med programvaren du ønsker, setter du den bare inn i CD / DVD-stasjonen og installerer det du vil ha. Men det er tider når det nødvendige programmet rett og slett ikke er tilgjengelig eller det ikke er noen stasjon. Hvordan være i dette tilfellet?

Virtuell disk - din virtuelle assistent
Virtuell disk - din virtuelle assistent

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er en vei ut av en slik ubehagelig situasjon - du trenger bare tilgang til Internett. Installer et spesielt program som DaemonTools, Alcohol 120 eller Nero. Disse programmene er de mest populære og lar deg lage et virtuelt bilde av selve stasjonen, og senere kan du opprette diskbilder om nødvendig.

Steg 2

Hva er fordelene med å lage virtuelle disker og stasjoner? Og faktum er at den virtuelle stasjonen aldri går i stykker, og disken inne i den vil aldri "eksplodere" fra høye hastigheter. I tillegg kan du opprette flere virtuelle stasjoner samtidig, der du vil plassere de viktigste diskbildene. På en - en disk med Windows - bare i tilfelle. På den andre kan du plassere den nødvendige programvaren, på den tredje - ditt favorittspill osv.

Trinn 3

Selvfølgelig har virtuelle disker også ulemper. For eksempel, hvis systemet krasjer og du trenger å installere Windows, vil den virtuelle stasjonen ikke hjelpe deg, fordi du ikke vil kunne endre diskbildet, og før operativsystemet starter opp, vil du ikke kunne bruke det.

Anbefalt: