Hvordan Fylle En Patron Med Et Mønster

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle En Patron Med Et Mønster
Hvordan Fylle En Patron Med Et Mønster

Video: Hvordan Fylle En Patron Med Et Mønster

Video: Hvordan Fylle En Patron Med Et Mønster
Video: Jeg blev et Scp 173 monster! Hatere jager Scp -monstre! 2024, Kan
Anonim

Det er alltid bedre å overlate den første påfyllingen av kassetter til fagpersonene i servicesentre, siden det innebærer å bytte ut eller tilbakestille brikkesettet, og denne prosedyren krever visse ferdigheter og utstyr.

Hvordan fylle en patron med et mønster
Hvordan fylle en patron med et mønster

Det er nødvendig

  • - Programmerer;
  • - toner.

Bruksanvisning

Trinn 1

Løft kassetten ut av skriveren og fjern de ytre skruene som holder komponentdelene. Når nye dukker opp, skru av dem også. Det er best å gjøre dette på en tildekket overflate for ikke å miste små detaljer. Vær spesielt oppmerksom på fjæren som først ble fjernet, sørg for å holde den slik at den ikke går seg vill.

Steg 2

Ta på deg hansker når du skrur av alle fester som er nødvendige for å åpne beholderen. Dette skyldes at toner inneholder giftige stoffer som er farlige for helsen din. Trekk beholderen forsiktig ut og rengjør eventuelle blekkrester. Tørk av den med en fuktig klut og tørk den deretter. Det er best å bruke en lofri klut hvis tilgjengelig. Uansett må du sjekke restene i beholderen, og eventuelt fjerne dem uten feil.

Trinn 3

Rengjør resten av kassetten. Tørk dem også av med en serviett, fjern eventuell gjenværende toner fra vanskelig tilgjengelige deler ved å blåse gjennom dem med hårføner eller bruke et annet middel som er praktisk for deg. Vær oppmerksom på at det ikke er flekker eller lofrester på elementene i kassetten, dette vil påvirke utskriftskvaliteten.

Trinn 4

Fyll på tonerkassetten, ikke nødvendigvis helt - omtrent 10 prosent mindre. Deretter monterer du kassetten i omvendt rekkefølge og strammer alle tilgjengelige festene ordentlig. Rist deretter kassetten fra side til side og sett den inn i skriveren.

Trinn 5

Skriv ut de første testsidene. Hvis du fyller på en kassett for første gang, kan du kontakte servicesenterets spesialister for å omprogrammere brikkesettet. Du kan gjøre det selv, men denne prosedyren krever visse ferdigheter og spesialutstyr - en programmerer som kan komme med patronen. Hver modell har sin egen omprogrammeringsplan, som er detaljert i instruksjonene for enheten.

Anbefalt: