Hvordan Koble Bluetooth-hodetelefoner Til Datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Koble Bluetooth-hodetelefoner Til Datamaskinen
Hvordan Koble Bluetooth-hodetelefoner Til Datamaskinen

Video: Hvordan Koble Bluetooth-hodetelefoner Til Datamaskinen

Video: Hvordan Koble Bluetooth-hodetelefoner Til Datamaskinen
Video: Jabra Evolve 65 professional wireless headset - Unboxing, Setup, review! Bluetooth and NFC, Mac u0026 PC 2024, Kan
Anonim

Hodetelefoner koblet til via Bluetooth har mange fordeler i forhold til konvensjonelle kablede. Du kan bevege deg fritt rundt i huset, bevege deg bort fra datamaskinen uten å bekymre deg for kabellengden. Å lytte til musikk blir mye mer behagelig. Men noen ganger ser det ut til å være veldig enkelt å koble Bluetooth-hodetelefoner til en datamaskin.

Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til datamaskinen
Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til datamaskinen

Det er nødvendig

Hodetelefonprogramvare, Bluetooth-modem

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du kjøpte hodetelefonene, burde du også ha fått spesiell programvare sammen med dem, som gjør at datamaskinen kan samhandle med dem som med en ekstern enhet. Hvis det ikke er noen programvare, kan du gå til produsentens nettsted og laste ned drivere og programmer der. Vanligvis plasserer produsenter klientapplikasjoner for enhetene sine i det offentlige området.

Steg 2

Du trenger en Bluetooth-sender som oppretter en kobling mellom datamaskinen og hodetelefonene. Vanligvis kommer Bluetooth-hodetelefoner med en kommunikasjonsenhet. Mange datamaskiner, spesielt nesten alle bærbare datamaskiner er utstyrt med en Bluetooth-kommunikator. Hvis datamaskinen ikke støtter denne typen kommunikasjon, bruker du enheten som fulgte med hodetelefonene. For hodetelefonene som ble kjøpt uten en Bluetooth-enhet, må du kjøpe en.

Trinn 3

En Bluetooth-enhet må være installert på datamaskinen. Driverne for den leveres på en egen disk, og hvis den ble kjøpt med hodetelefonene, kan driverne være sammen. Når Bluetooth-enheten er installert og fungerer som den skal, kan du begynne å sette opp hodetelefonene selv.

Trinn 4

For å installere alle enhetene, trenger du vanligvis bare å koble til Bluetooth-senderen, sette inn driverplaten og deretter følge installasjonsinstruksjonene som vises på dataskjermen. Programmet installerer automatisk alle driverne som er nødvendige for arbeidet.

Trinn 5

Hvis alle drivere og programmer er installert, vil Bluetooth-enheten, når den er slått på, automatisk oppdage hodetelefonene, men de må også være slått på først. Systemet vil oppdage typen hodetelefoner og grensesnittet for å jobbe med dem. Ikke slå av hodetelefonene i løpet av denne tiden. Så snart identifikasjonen og konfigurasjonen er fullført, kan du begynne å bruke Bluetooth-hodetelefonene.

Anbefalt: