Hvordan Fikse Pc-feil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fikse Pc-feil
Hvordan Fikse Pc-feil

Video: Hvordan Fikse Pc-feil

Video: Hvordan Fikse Pc-feil
Video: [Solved] PCL XL Error when printing PDF File | PCL XL Error illegalattributevalue | PCL XL Error 2024, Kan
Anonim

Når visse problemer oppstår med en datamaskin, er det veldig vanskelig å avgjøre om sammenbruddet tilhører maskinvare eller programvare. Det er imidlertid en rekke tegn som du kan finne årsaken til feilen og eliminere den.

Hvordan fikse pc-feil
Hvordan fikse pc-feil

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn ut hvor problemet ligger på datamaskinen. Brudd forbundet med feil programvaredrift løses vanligvis ved å returnere operativsystemet til sin opprinnelige tilstand eller til et av de tidligere opprettede gjenopprettingspunktene. Oftest manifesterer de seg i "frysing" av systemet, ustabil drift av Windows og andre komponenter, samt at systemet ikke starter når datamaskinen er slått på.

Steg 2

Hvis du har problemer med lydenheten din, kan du finne ut om problemet er med den tilkoblede høyttaleren eller lydkortet. For å gjøre dette, koble høyttalerne fra datamaskinen, og koble hodetelefonene eller annen avspillingsenhet til den tilsvarende kontakten. Hvis lyden fremdeles ikke vises, sjekk enhetsinnstillingene på datamaskinen din. Prøv også å bruke en annen spiller eller åpne en mediefil i et annet format. Oppdater eller installer enhetsdriveren på nytt.

Trinn 3

Hvis du har et problem med bildet, må du kontrollere ledningene mellom skjermen og skjermkortet. Hvis datamaskinen kjører og det ikke er noe bilde på skjermen, må du være oppmerksom på fargen på LED-lampen på den når du slår den av og på. Hvis problemet er med skjermen, vil lampen lyse svakt oransje. Hvis alt er i orden med skjermen eller en inskripsjon om fraværet av et innkommende signal vises på den, er problemet mest sannsynlig i skjermkortet.

Trinn 4

Prøv å slå av datamaskinen og tørke den av med en hårføner eller støvsuger. Etter rengjøring er det bedre å holde den av et par timer, og deretter sjekke om bildet vises. Hvis ingenting har endret seg, kan du kontakte tjenestene til servicesenter-spesialister som vil hjelpe deg med å løse alle eksisterende problemer.

Anbefalt: