Hvordan Registrere En Profil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere En Profil
Hvordan Registrere En Profil

Video: Hvordan Registrere En Profil

Video: Hvordan Registrere En Profil
Video: Hvordan registrere seg i BE 2024, Kan
Anonim

Firefox-nettleseren er ganske populær blant Internett-brukere. Den har et praktisk og intuitivt grensesnitt, samt god sidehastighet. I Firefox anbefales det at du oppretter en ny profil hvis du får problemer. En profil er en samling innstillinger for en bruker.

Hvordan registrere en profil
Hvordan registrere en profil

Det er nødvendig

administratorrettigheter

Bruksanvisning

Trinn 1

Lukk alle Firefox-nettleservinduer. Dette må gjøres slik at innstillingene til den gamle brukeren (det vil si deg) ikke forstyrrer opprettelsen av en ny profil. Ring "Profilbehandling" med kommandoen firefox.exe -p angitt i "Kjør" -linjen i hovedmenyen til operativsystemet. Hvis kommandoen ikke gjenkjennes, angir du full sti til nettleserens oppstartsfil.

Steg 2

Vinduet "Profilbehandling" åpnes. Den består av to deler: en liste over eksisterende profiler og kontrollknapper. Klikk på "Opprett" -knappen for å starte prosedyren for registrering av en ny profil.

Trinn 3

I neste vindu angir du et navn for den nye profilen og spesifiserer plasseringen for lagring av den ved å klikke på "Velg mappe" -knappen. Det er verdt å lagre profilen slik at du etter en viss tid kan huske hvor den er lagret. Det er også verdt å merke seg at du må lagre i en egen mappe og, i tilfelle du beholder en kopi på en bærbar enhet.

Trinn 4

I listen over opprettede profiler velger du den nye profilen du nettopp opprettet. Merk av i boksen ved siden av "Ikke spør ved oppstart" hvis du vil bruke den nye standardprofilen. Du får tilgang til andre profiler via "Profilbehandling".

Trinn 5

Du kan overføre innstillingene fra den gamle profilen din til den nye ved hjelp av Firefox. Så informasjon om de tilkoblede sertifikatene lagres i filen cert8.db, content-prefs.sqlite inneholder innstillingene for besøkte sider, places.sqlite - bokmerker og historikk for besøk. Det er vanskelig å registrere en profil, det viktigste er å ha de grunnleggende ferdighetene til å jobbe på en personlig datamaskin. For nybegynnere er det som regel spesielle instruksjoner innebygd i programmene, så hvis noe ikke fungerer for deg, se instruksjonene.

Anbefalt: