Hvordan Lage En Handler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Handler
Hvordan Lage En Handler

Video: Hvordan Lage En Handler

Video: Hvordan Lage En Handler
Video: Hvordan lage en sengehest 2024, Kan
Anonim

Arrangementer i Flesh Builder håndteres av dedikerte håndtere. Programmet reagerer på forskjellige hendelser, for eksempel ved å trykke på en knapp eller nå et stadium av et objekt.

Hvordan lage en handler
Hvordan lage en handler

Bruksanvisning

Trinn 1

For å lage håndterere brukes ActionScript, som beskriver hvordan programmet reagerer på en hendelse. Hvis du ikke har Flesh Builder, kan du laste ned fra Internett ved hjelp av søkemotorer. Opprett en hendelsesbehandler i Egenskaper. Velg elementet og slå deretter på standardvisningen i Eiendomsinspektøren. Redigeringsområdet for hendelsesbehandleren er i feltet Generelt. Angi et navn for hendelsen i On Event-feltet og en hendelsesparameter.

Steg 2

Klikk på lynboltikonet for å angi programkoden for behandleren. Klikk på "Opprett hendelsesbehandler" -elementet, og i redigeringsprogrammet "Kode" spesifiserer implementeringen av handlerhandlingene. For å opprette en hendelsesbehandler for det valgte elementet, velg kategorivisningen og gå til delen "Hendelser". Velg ønsket hendelse og dobbeltklikk på navnet. I Verdifeltet skriver du implementeringen for den genererte hendelsesbehandleren.

Trinn 3

En hendelsesbehandler kan også opprettes fra hurtigmenyen. For å gjøre dette, ring rullegardinmenyen og velg en hendelse. I Egenskaper-visning, spesifiser den valgte hendelsesbehandleren og sett implementeringen i Kodemodus.

Trinn 4

Merk at Flash Builder ikke vil være i stand til å legge ved en hendelsesbehandler med mindre du oppgir et unikt navn for det. Hvis du trenger å bruke et unikt navn, må du først opprette selve hendelsesbehandleren og endre navnet på behandleren til noe annet. Hvis du har problemer med å bruke denne programvaren, kan du bruke hjelpen til å løse problemene. Du kan også se videoklipp på Internett som tydelig viser de grunnleggende prinsippene for å jobbe med dette programvareproduktet.

Anbefalt: