Hvordan Redusere Avstanden Mellom Ordlinjene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Redusere Avstanden Mellom Ordlinjene
Hvordan Redusere Avstanden Mellom Ordlinjene

Video: Hvordan Redusere Avstanden Mellom Ordlinjene

Video: Hvordan Redusere Avstanden Mellom Ordlinjene
Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Mars
Anonim

Innskrevet, men ikke redigert tekst, ser ofte ikke veldig attraktiv ut. Utseendet til teksten er spesielt bortskjemt med urimelig stor avstand mellom avsnitt eller linjer. Det er flere trinn du må ta for å redusere linjeavstanden i et Microsoft Office Word-dokument.

Hvordan redusere avstanden mellom ordlinjene
Hvordan redusere avstanden mellom ordlinjene

Bruksanvisning

Trinn 1

Forsikre deg først om at det ikke er noe ekstra avsnittstegn mellom linjene. Evaluer teksten visuelt, eller bytt til visuell visning av avsnittmerker og andre skjulte formateringstegn. For å gjøre dette, fra "Hjem" -fanen fra "Avsnitt" -delen, klikker du på knappen med "¶" -ikonet. Ekstra avsnittmerker blir angitt med de samme “¶” symbolene. De skrives ikke ut, men de tillater mer detaljert og grundig arbeid med teksten. Fjern eventuelle ekstra avsnittmerker.

Steg 2

Hvis du vil fjerne for mye avstand mellom siste linje i ett avsnitt og første linje i neste avsnitt, går du til Hjem-fanen. I stilen-delen setter du stilen til Ingen mellomrom. Hvis denne stilen ikke vises i panelet, utvider du delen med symboler ved å klikke på pilknappen til høyre for miniatyrfeltene.

Trinn 3

For å redusere avstanden mellom linjene i et avsnitt, velg ønsket tekst eller tekststykke. For å gjøre dette, hold nede venstre museknapp mens du beveger markøren over ønsket område, eller bruk Ctrl, Shift-tastene og "høyre" og "venstre" pilknapp. For å velge all teksten, gå til Hjem-fanen, og klikk på Velg alt-knappen i redigeringsdelen.

Trinn 4

Gå til kategorien Sideoppsett og klikk på den lille pilknappen i avsnittet Avsnitt for å åpne en dialogboks. Alternativ måte: høyreklikk i dokumentet, velg "Avsnitt" fra rullegardinmenyen.

Trinn 5

Gå til fanen "Innrykk og mellomrom" i vinduet som åpnes. I delen "Intervall" angir du ønsket type intervaller (enkelt, minimum) fra rullegardinlisten og / eller den tilsvarende verdien i tilleggsfeltet når du velger modus "multiplikator" og "nøyaktig". For å angi en verdi, bruk pil opp og pil ned til høyre for feltet, eller skriv inn verdien ved hjelp av tastaturet. Klikk OK for at de nye innstillingene skal tre i kraft.

Anbefalt: