Hvordan Legge Til RAM På En Bærbar PC

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Til RAM På En Bærbar PC
Hvordan Legge Til RAM På En Bærbar PC

Video: Hvordan Legge Til RAM På En Bærbar PC

Video: Hvordan Legge Til RAM På En Bærbar PC
Video: Laptop Running Without "RAM" 😮 | Secret Tips u0026 Tricks | Mahade Mania 2024, Kan
Anonim

Oppgradering av RAM i en bærbar PC er kanskje en av få prosedyrer som er tilgjengelige for et bredt spekter av brukere. Til tross for vanskeligheten med å erstatte individuelle komponenter, er det ganske enkelt å legge til RAM på en bærbar datamaskin. Mange datamaskiner er til og med spesialdesignet for å gjøre det lettere å få tilgang.

Hvordan legge til RAM på en bærbar datamaskin
Hvordan legge til RAM på en bærbar datamaskin

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du legger til RAM på den bærbare datamaskinen, må du finne ut konfigurasjonen av enhetene som er installert i den og muligheten for utskifting. Dette inkluderer å utforske alternativer for å legge til RAM og kjøpe braketter av passende størrelse og standard som passer til den bærbare datamaskinen. Det vil også være nyttig å bli kjent med reparasjons- og vedlikeholdshåndboken for den bærbare datamaskinen. Last ned den fra produsentens nettsted. I den finner du all nødvendig informasjon om alle operasjoner du kan utføre på egenhånd, hvis du vil, uten å kontakte servicesentre, og dermed spare penger.

Steg 2

Mange bærbare modeller tilbyr muligheten til å forenkle brukertilgang til minnemoduler for utvidelse eller erstatning. Derfor er det ofte ikke noe tilsvarende behov for å demontere hele datamaskinen, slik det er for eksempel når du rengjør viften for støv eller når du bytter ut tastaturet. Samtidig kan den bærbare datamaskinen ha sine egne designfunksjoner, så les instruksjonene for å fjerne RAM på forhånd i reparasjonsmanualen.

Trinn 3

For å legge til RAM på den bærbare datamaskinen, følg trinnene i følgende rekkefølge:

• Slå av den bærbare datamaskinen helt.

• Koble fra alle tilkoblede eksterne enheter, strømledningen og ta ut batteriet;

• På undersiden av den bærbare datamaskinen, skru ut skruene som fester dekselet til RAM-rommet (hvis datamodellen har tilsvarende design), og løft opp for å fjerne dekselet.

• Fordel klipsene som holder RAM-braketten i det tilsvarende sporet, og skyv minnemodulen forsiktig ut.

• Monter den bærbare datamaskinen med den nye RAM-stripen i omvendt rekkefølge.

Anbefalt: