Slik Aktiverer Du Bluetooth På En Asus Bærbar PC

Innholdsfortegnelse:

Slik Aktiverer Du Bluetooth På En Asus Bærbar PC
Slik Aktiverer Du Bluetooth På En Asus Bærbar PC

Video: Slik Aktiverer Du Bluetooth På En Asus Bærbar PC

Video: Slik Aktiverer Du Bluetooth På En Asus Bærbar PC
Video: Как включить Вluetooth на ноутбуке Аsus 2024, April
Anonim

En av fordelene med bærbare datamaskiner fra Asus er tilstedeværelsen av Bluetooth-funksjonen. Det kan imidlertid ikke alltid være tilgjengelig. Selv når den er installert som standard på datamaskinen din. Å vite nyansene vil hjelpe deg å unngå mye trøbbel.

Hvordan aktivere Bluetooth på en asus bærbar PC
Hvordan aktivere Bluetooth på en asus bærbar PC

Ved første øyekast er det veldig enkelt å slå på Bluetooth (bluetooth) på en Asus-bærbar PC: trykk på en knapp og alt slås på.

En Bluetooth-driver (bluetooth) er programvare som hjelper operativsystemet med å få Bluetooth-kontroll.

Men dette er bare ved første øyekast. Du trenger drivere for å aktivere Bluetooth, spesielt hvis operativsystemet ble installert uavhengig og ikke av produsenten.

Drivere for å aktivere Bluetooth

Som nevnt ovenfor, må du laste ned driverne for å aktivere Bluetooth-tilkoblingen. Men hvis en produsent har stolt på et 64-biters system, kan det hende det ikke er drivere for et 86-bits system.

Windows OS har to biter: 32-bit og 64-bit. Og 86-bit er den andre betegnelsen for 32-bit.

Derfor kan ikke Bluetooth slås på. I dette tilfellet må du installere operativsystemet på nytt fra 86-biters til 64-biters.

For å sjekke bitdybden i operativsystemet, må du høyreklikke på snarveien "Min datamaskin". Velg "Egenskaper" -elementet i vinduet som åpnes.

Hvis alt er i orden her, må du begynne å lete etter drivere til Asus-bærbare datamaskiner. De er alle på produsentens offisielle nettsted, sortert etter modell. Det er uønsket å laste ned fra andre nettsteder, da selve filen kan inneholde virus.

Hvis din personlige bærbare PC (datamaskin) kjører Windows 7 eller Windows 8, kan du installere Bluetooth-drivere fra Windows XP eller Windows Vista på dem. I noen tilfeller kan en driver disk selges sammen med en bærbar datamaskin. Sjekk: kanskje du har det et sted.

Selv i tilfeller der operativsystemet opprinnelig ble installert av produsenten, kan det hende det ikke er noen drivere for Bluetooth. Når du har lastet ned og installert dem, kan du prøve å koble til.

Slå på Bluetooth

Den vanligste måten å aktivere en Bluetooth-tilkobling på er å trykke på fn og f2-tastene sammen. Avhengig av modifikasjonen på den bærbare datamaskinen, kan den andre knappen være annerledes. Det viser vanligvis en antenne. For raskere aktivering av Bluetooth, er det gitt en spesiell knapp på siden av saken.

Hvis du ikke kan koble til ved hjelp av metodene ovenfor, kan du prøve følgende algoritme for handlinger:

1. Klikk Start.

2. Velg "Alle programmer".

3. Åpne mappen "Tilbehør".

4. Finn Bluetooth-ikonet.

Du kan laste ned programmet for å slå på Bluetooth selv hvis ingen av metodene ovenfor fungerte.

Anbefalt: