Hvordan Velge En Bærbar PC Når Du Kjøper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Bærbar PC Når Du Kjøper
Hvordan Velge En Bærbar PC Når Du Kjøper

Video: Hvordan Velge En Bærbar PC Når Du Kjøper

Video: Hvordan Velge En Bærbar PC Når Du Kjøper
Video: Hvordan velge bærbar PC? Elkjøp forklarer 2024, Kan
Anonim

Å velge en bærbar PC er ikke så enkelt som det høres ut. Og gitt det nåværende utvalget av denne typen datautstyr og prisutvalget for det, vil det å spare riktig spare penger å velge riktig bærbar PC.

Hvordan velge en bærbar PC når du kjøper
Hvordan velge en bærbar PC når du kjøper

Omfanget av den bærbare datamaskinen

Før du går til en datamaskinbutikk og velger din kjære bærbare datamaskin, må du bestemme formålet med å kjøpe den. Det vil si at det er nødvendig å forstå for hvilke formål den bærbare datamaskinen skal brukes, fordi mengden penger som må brukes på den, vil avhenge av dette.

Det foreslås å kutte mulige alternativer for bruk av den bærbare datamaskinen ettersom ressursintensiteten reduseres. Dette lar deg ikke betale for mye for unødvendige datamaskinfunksjoner og ha alt du trenger. Følgende gradering av programmer er mulig: komplekse dataspill med grafikk av høy kvalitet, komplekse dataspill med et gjennomsnitt eller lavt nivå av grafikk, dataprogrammer som brukes til å bygge matematiske eller fysiske modeller, programmer for behandling av videobilder eller lyddata, kontorprogrammer.

Så, ved å kutte av visse programmer igjen og igjen, kan du drastisk spare på kostnadene. Men ikke overdriv det heller. Det bør tas i betraktning at bruk av programmer som ikke er nødvendige nå kan være nødvendig i fremtiden. Imidlertid, hvis brukeren, for eksempel, ikke er en spiller av natur, er det ingen vits i å kjøpe en bærbar PC med et kraftig skjermkort.

Bærbare datamaskinparametere

Først må du bestemme valg av prosessor. Den første parameteren du må være oppmerksom på er prosessormodellen, som betyr valg av antall kjerner. Hvis du har tenkt å jobbe i et stort antall programmer samtidig, vil minst to kjerner ikke forstyrre. Hvis du trenger å jobbe i ett, men for eksempel et komplekst og ressurskrevende program, er det bedre å ta mer hensyn til klokkefrekvensen.

Den neste viktige parameteren er RAM. Det er ikke verdt å spare her. Tatt i betraktning hvor raskt behovet for tilstrekkelig RAM i moderne programvare vokser, anbefales det å skaffe seg minst fire gigabyte RAM.

Den neste parameteren gjelder skjermkortet - minnestørrelse og modell. Hvis spill eller programmer som kjører i grafikk av høy kvalitet ikke skal brukes, bør du ikke kjøpe et eget skjermkort. Prisene på skjermkort er ganske høye, slik at du kan klare deg helt med prosessorens evner. Dette vil være ganske nok for en rekke kontorprogrammer. Og den siste er lydkortet. Du bør ta hensyn til lydkortmodellen bare hvis det er mulig å jobbe med lydbehandlingsprogrammer.

Anbefalt: